Deal
5-gangen Michelinster diner
€ 110,-
€ 77,50
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Tante Koosje* en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Michelinster diner voor slechts € 77,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1013 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten met supersfeer!
Het was weer een feestje !
Voortreffelijk gegeten en het zijn de kleine dingen die er voor zorgen dat je je écht gast voelt. Uitstekende service.
Met een entree, die voelt als een achterdeurtje, is ook direct het enige minpuntje van Tante Koosje aangestipt.
Een prachtige ambiance, die wordt versterkt door een zeer gedreven team medewerkers. Ondanks de gemiddelde leeftijd van de gasten, waren ze naar mij toe (ik ben bijna 30) correct, maar niet te stoffig....
Lees hele reviewMet een entree, die voelt als een achterdeurtje, is ook direct het enige minpuntje van Tante Koosje aangestipt.
Een prachtige ambiance, die wordt versterkt door een zeer gedreven team medewerkers. Ondanks de gemiddelde leeftijd van de gasten, waren ze naar mij toe (ik ben bijna 30) correct, maar niet te stoffig. Met andere woorden, ze voelen perfect aan hoe een gast de beste avond te geven!
De keuken van Tantje Koosje is uitstekend. Alles was goed op smaak, de combinaties waren voortreffelijk. Wel miste ik in de gangen vernieuwing of verrassingen, wat in de amuse wel uitstekend verwerkt was o.a. een sorbet van paprika.
Al met al, is dit restaurant een prachtige locatie om een keer goed in de watten gelegd te worden
We waren wat later (gemeld) maar dat was geen probleem. Veel kunstwerkjes bekeken en gegeten. Jonge en zeer vriendelijke bediening. Huiselijke sfeer en goede akoestiek. Persoonlijke bediening en duidelijk plezier maar ook bewust van het feit dat het allemaal moet kloppen vanavond. Een stukje meer ontspanning bij de bediening mag wel. Eten was heerlijk met verrassende combinaties. Aanrader? Ja
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Een bezoek aan Tante Koosje voelt als een avondje uit!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.