The Harbour Club Rotterdam
Vis en zeevruchten | €€5-gangen Chef's diner € 85,- € 55,-
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
The Harbour Club Rotterdam
Vis en zeevruchten | €€5-gangen Chef's diner € 85,- € 55,-
BOEK NUBOEK NUDeals
Deals
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij The Harbour Club Rotterdam en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Chef's diner voor slechts € 55,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij The Harbour Club Rotterdam en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Chef's menu voor slechts € 42,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 398 mensen zeggen over The Harbour Club Rotterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij aten afgelopen vrijdagavond tijdens de restaurantweek. Het eten was echt goed.
Helaas was het zo druk en de tafeltjes zo dicht op elkaar, dat wij elkaar aan tafel niet konden verstaan. Het was niet echt ontspannend om de hele avond naar elkaar te moeten schreeuwen.
Tot overmaat van ramp begon er om 22.00 uur o...
Wij aten afgelopen vrijdagavond tijdens de restaurantweek. Het eten was echt goed.
Helaas was het zo druk en de tafeltjes zo dicht op elkaar, dat wij elkaar aan tafel niet konden verstaan. Het was niet echt ontspannend om de hele avond naar elkaar te moeten schreeuwen.
Tot overmaat van ramp begon er om 22.00 uur ook nog een pianist met zang te spelen. Helaas zaten wij ook vlak onder de speakers, waardoor verder praten echt onmogelijk werd. Doodmoe gingen wij naar huis. Voor ons niet voor herhaling vatbaar
Lekker gegeten tijdens Restaurantweek. Het zou wel beter zijn een keus te geven voor hoofdgerecht tussen vlees en vis, maar uiteindelijk was het toch mogelijk om voor 1 persoon vlees te bestellen ipv vis. Verder is het jammer dat het koud was in het restaurant, in het benedenste deel kon je echt niet zitten vanwege de kou.
Eerste en laatste keer dat we hier komen eten. Met onze "ruime ervaring" met diverse restaurants (van eetcafe tot sterrentent) mag ik zeggen dat dit op zijn zachtst gezegd een wanvertoning was.
De ontvangst was niet erg warm, maar dat terzijde. Het eten was echt niet lekker. De Gazpacho vooraf moet je van houden,...
Lees hele reviewEerste en laatste keer dat we hier komen eten. Met onze "ruime ervaring" met diverse restaurants (van eetcafe tot sterrentent) mag ik zeggen dat dit op zijn zachtst gezegd een wanvertoning was.
De ontvangst was niet erg warm, maar dat terzijde. Het eten was echt niet lekker. De Gazpacho vooraf moet je van houden, ook dat vind ik niet heel erg. Maar de vette scholfilet op een "bedje van komkommer en ui" (was groente te duur voor de restaurantweek prijs?) met patat en mayo (zucht), was het hoogtepunt.
We waren, oprecht, misselijk na afloop van al het vieze vet (en dan bedoel ik niet de vis die van zichzelf vet behoort te zijn). Het leek een hobby projectje.
Conclusie: als je geen zin hebt om iets fatsoenlijks neer te zetten voor een lager bedrag dan normaal als restaurant, doen dan AUB ook simpelweg niet mee met de restaurantweek! Zo verpest je het concept. En dat het beter kan hebben we ook gelukkig mogen ervaren vorig jaar, maar als dit de nieuwe trend is......
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over The Harbour Club Rotterdam
Keuken: Vis en zeevruchten
In een eeuwoude villa omgeven door het stadspark, vind je de ideale locatie voor een gastronomisch avontuur: The Harbour Club Rotterdam. Geniet van lunch of diner in een eigentijds vormgegeven restaurant. Ze maken gebruik van hoogwaardige en verse producten. Laat je onderdompelen in een zee van smaken met diverse gerechten uit internationale keukens.