The Harbour Club Rotterdam
Vis en zeevruchten | €€5-gangen Chef's diner € 85,- € 55,-
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
The Harbour Club Rotterdam
Vis en zeevruchten | €€5-gangen Chef's diner € 85,- € 55,-
BOEK NUBOEK NUDeals
Deals
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij The Harbour Club Rotterdam en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Chef's diner voor slechts € 55,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij The Harbour Club Rotterdam en laat je culinair verwennen met het 3-gangen Chef's menu voor slechts € 42,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 399 mensen zeggen over The Harbour Club Rotterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Rommelige ontvangst,
stokbrood/boter geserveerd bijna gelijktijdig met het voorgerecht (dat op tafel gezet werd terijl mijn tafelgenoot even naar het toilet was (!?).
Hoofdgerecht goed, wel wat veel puree in verhouding met de vis, lekker nagerecht.
Uiteindelijk toch 120 euro moeten betalen voor een 4 gangen dine...
Rommelige ontvangst,
stokbrood/boter geserveerd bijna gelijktijdig met het voorgerecht (dat op tafel gezet werd terijl mijn tafelgenoot even naar het toilet was (!?).
Hoofdgerecht goed, wel wat veel puree in verhouding met de vis, lekker nagerecht.
Uiteindelijk toch 120 euro moeten betalen voor een 4 gangen diner incl. wijn tijdens deze restaurantweek.
Al met al was het niet wat wij ervan verwacht hadden en zal niet zo snel weer terug gaan..
Ondanks de rommelige ontvangst, drukte bij de garderobe, een heerlijke avond gehad. Het restaurantweek menu was geweldig, als starter de sushi van zalm, erg vers, tussen gerecht: kreeften soep smaakvol en romig, hoofd gerecht zeebaars op een heerlijke puree, nagerecht en kaasplankje subliem!
Hoewel een erg mooie wi...
Ondanks de rommelige ontvangst, drukte bij de garderobe, een heerlijke avond gehad. Het restaurantweek menu was geweldig, als starter de sushi van zalm, erg vers, tussen gerecht: kreeften soep smaakvol en romig, hoofd gerecht zeebaars op een heerlijke puree, nagerecht en kaasplankje subliem!
Hoewel een erg mooie wijnkaart toch gekozen voor de huiswijn.
De vriendlijke en erg gastvrije ober maakte de avond compleet.
Het eten was erg lekker service was snel en vriendelijke ondanks de drukte.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over The Harbour Club Rotterdam
Keuken: Vis en zeevruchten
In een eeuwoude villa omgeven door het stadspark, vind je de ideale locatie voor een gastronomisch avontuur: The Harbour Club Rotterdam. Geniet van lunch of diner in een eigentijds vormgegeven restaurant. Ze maken gebruik van hoogwaardige en verse producten. Laat je onderdompelen in een zee van smaken met diverse gerechten uit internationale keukens.