Wat 399 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vanwege een uitstekende ervaring vorige maand bij een (nog?) geen-sterrenrestaurant waren we benieuwd of het bij een wel-sterrenrestaurant nog beter kon (de prijs was hetzelfde dus leek het een eerlijke vergelijking).
Op het gebied van de bediening: ja. Van keuze in alcoholvrije drankjes: ja. Van de smaak van het e...
Vanwege een uitstekende ervaring vorige maand bij een (nog?) geen-sterrenrestaurant waren we benieuwd of het bij een wel-sterrenrestaurant nog beter kon (de prijs was hetzelfde dus leek het een eerlijke vergelijking).
Op het gebied van de bediening: ja. Van keuze in alcoholvrije drankjes: ja. Van de smaak van het eten: nee.
Hoewel we prima hebben gegeten waren de smaakcombinaties toch niet helemaal aan mij besteed. In elk gerecht zat wel een overheersend element (tuinkruiden veelal) dat afbreuk deed aan de smaak van de hoofdingrediënten; vanaf de knabbels op tafel bij binnenkomst tot en met de friandises bij de koffie. Dat was jammer. De lamsnek was bijvoorbeeld heerlijk mals, maar de bereiding van wortel met limoen (een van de bijlages) was te zuur.
Dat het heel duidelijk een kwestie van persoonlijke smaak is blijkt uit het feit dat mijn tafelgenoot de smaken wél kon waarderen.
Geweldig lekker gegeten.. Schilderijtjes kregen we geserveerd en die smaakten zo heerlijk. Ik vond het wijnarrangement wat duur. Zag op de rekening 40 euro staan voor 2x2 glazen wijn. Bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Er was wat commotie omdat er niet kon worden gepind. Goed opgelost. Ik kon thuis bet...
Lees hele reviewGeweldig lekker gegeten.. Schilderijtjes kregen we geserveerd en die smaakten zo heerlijk. Ik vond het wijnarrangement wat duur. Zag op de rekening 40 euro staan voor 2x2 glazen wijn. Bijpassende wijnen bij de geserveerde gerechten. Er was wat commotie omdat er niet kon worden gepind. Goed opgelost. Ik kon thuis betalen. Door commotie heb ik niet nsgevraagd over de wijn.
Naar dit restaurant gaan is een must.
Wij bezochten Perceel in het kader van de Restaurant Week. We konden de verleiding niet weerstaan om het basismenu met wat extraatjes te laten uitbreiden. Natuurlijk met de bijbehorende rekening aan het einde, maar wat je krijgt is elke euro waard. Iedere gang is even bijzonder, van de amuse tot en met de koffie met...
Lees hele reviewWij bezochten Perceel in het kader van de Restaurant Week. We konden de verleiding niet weerstaan om het basismenu met wat extraatjes te laten uitbreiden. Natuurlijk met de bijbehorende rekening aan het einde, maar wat je krijgt is elke euro waard. Iedere gang is even bijzonder, van de amuse tot en met de koffie met friandises. Zelfs om naar te kijken is elk gerecht een kunstwerk. Het restaurant is klein genoeg om aan elke tafel persoonlijk aandacht te kunnen besteden en dat doen de eigenaren dan ook. Ze lijken bijna verlegen te zijn met de interesse en waardering van hun gasten.
Wat er voor ons uit sprong was het kaasplankje met een origineel crescendo van smaken.
En of er dan niets aan te merken valt: Van ons had het hoofdgerecht iets royaler mogen zijn - maar dat komt vast omdat het zo lekker was.
Wij gunnen ons niet vaak de luxe van een sterrenrestaurant, maar met zo'n gelegenheid in de buurt zou je haast op zoek gaan naar een aanleiding.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!