Deal
4-gangen Deluxe lunch
€ 130,-
€ 99,50
Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.
Geniet nu bij Perceel* van een waanzinnig 4-gangen Deluxe lunch voor slechts € 99,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Deal
8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever
€ 190,-
€ 155,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Perceel* en laat je culinair verwennen met het 8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever voor slechts € 155,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 395 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden een 5 gangen diner. van grote diversiteit, kwaliteit
We kregen er nog allerlei amuses bij, die overheerlijk waren
De wijnen van het wijnarrangement klopte precies bij de gerechten
en wat een super mooie borden
Wat een genot ,gaan we vaker doen
Vriendelijk en erg lekker eten
We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.
We reall...
Lees hele reviewWe really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.
We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the attention to detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises. We experienced a lot of wonderful flavours together.
For my husband the pigs cheeks that was cooked for 48 hours at 64 degrees Celsius and the mango, coconut and green curry dessert was the highlight for him.
We sat outside and enjoyed the view , but went inside for our lunch and enjoyed the atmosphere inside the restaurant. The decor is clean and neat not too busy. It was a relaxing afternoon and we would highly recommend Perceel to our friends and family.
We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.
We rea...
Lees hele reviewWe really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.
We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the attention to detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises. We experienced a lot of wonderful flavours together.
For my husband the pigs cheeks that was cooked for 48 hours at 64 degrees Celsius and the mango, coconut and green curry dessert was the highlight for him.
We sat outside and enjoyed the view , but went inside for our lunch and enjoyed the atmosphere inside the restaurant. The decor is clean and neat not too busy. It was a relaxing afternoon and we would highly recommend Perceel to our friends and family.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!