Wat 398 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Restaurant Perceel stond al jaren op ons verlanglijstje. Toen de jaarlijkse Restaurantweek voorbijkwam, nodigde mijn man mij uit voor een avondje in dit mooie restaurant dat op fietsafstand ligt van ons huis. Het werd een avond om niet snel te vergeten. Bij binnenkomst werden onze jassen al keurig aangenomen door de...
Lees hele reviewRestaurant Perceel stond al jaren op ons verlanglijstje. Toen de jaarlijkse Restaurantweek voorbijkwam, nodigde mijn man mij uit voor een avondje in dit mooie restaurant dat op fietsafstand ligt van ons huis. Het werd een avond om niet snel te vergeten. Bij binnenkomst werden onze jassen al keurig aangenomen door de gastheer. In het restaurant, dat de sfeer had van een luxe huiskamer van een landhuis, brandde de open haard. Behalve dat steeg er ook een subtiel aroma van rozemarijn op, een van de amuses van het restaurantweekmenu: een hartige stroopwafel op een takkenbosje van licht smeulende rozemarijn. Alles zag er prachtig verzorgd uit, de wijnen werden passend gepresenteerd en het ene gerecht was nog mooiere smaakexplosie dan de andere. De porties waren prima, waardoor er ook nog ruimte was voor een extra kaasplankje, met kazen uit de streek, waar de gastheer zelf net een boek over had uitgebracht.
De prijs is Michelin-ster-waardig, maar het is dan ook een top-avond uit. De mensen van Perceel weten wat verwennen van gasten betekent.
We hebben genoten van een 5-gangen diner, waarbij het vanaf de amuses tot aan het dessert steeds weer verrassend en niet te vergeten, ook heel lekker was.
De bediening was vriendelijk en informatief, de bijpassende wijnen goed gekozen.
Een adres om te onthouden.
Het enige minpuntje vond ik de overdaad aan herfs...
Lees hele reviewWe hebben genoten van een 5-gangen diner, waarbij het vanaf de amuses tot aan het dessert steeds weer verrassend en niet te vergeten, ook heel lekker was.
De bediening was vriendelijk en informatief, de bijpassende wijnen goed gekozen.
Een adres om te onthouden.
Het enige minpuntje vond ik de overdaad aan herfstaccesoires bij de gerechten.
Dat had wel wat minder gekund maar dat is uiteraard persoonlijk.
Wij vonden het eten heel bijzonder. Mooie combinaties met voortreffelijk gecombineerde wijnen er bij. Zelfs een uit India! Wij vinden het pand van binnen wat aftands en sfeerloos, maar ja...................... smaken verschillen en je komt natuurlijk voor het eten. En dat is werkelijk tip top, waarbij ook veel aand...
Lees hele reviewWij vonden het eten heel bijzonder. Mooie combinaties met voortreffelijk gecombineerde wijnen er bij. Zelfs een uit India! Wij vinden het pand van binnen wat aftands en sfeerloos, maar ja...................... smaken verschillen en je komt natuurlijk voor het eten. En dat is werkelijk tip top, waarbij ook veel aandacht is voor de presentatie. De verschillende soorten borden, bakjes etc. verraden de aandacht voor de details, zoals dat ook uit het eten blijkt. Dat je voor een tweede kopje koffie bij een koffie servies moet betalen zijn wij niet gewend. Al met al een diner om lang te herinneren en je te verheugen op een volgende keer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!