Wat 398 mensen zeggen over Perceel*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteravond perfect diner bij Perceel. Wegens prachtig weer werd er gegeten op het terras tot het fris werd. Vervolgens werd iedereen naar binnen gedirigeerd voor het vervolg.De tafels waren binnen intussen keurig gedekt. Toppunt van perfecte service. Al vaker bij perceel geluncht en gedineerd, maar het blijft steed...
Lees hele reviewGisteravond perfect diner bij Perceel. Wegens prachtig weer werd er gegeten op het terras tot het fris werd. Vervolgens werd iedereen naar binnen gedirigeerd voor het vervolg.De tafels waren binnen intussen keurig gedekt. Toppunt van perfecte service. Al vaker bij perceel geluncht en gedineerd, maar het blijft steeds opnieuw een belevenis. Het verbaast mij hoe Jos zo regelmatig zijn menu weet aan te passen aan het seizoen. Steeds opnieuw andere gerechten maar altijd op hetzelfde hoge niveau. Chapeau! omdat wij geen orgaanvlees eten was ons eendenlever gerecht vervangen door langzaam op lage temperatuur gegaard lamsvlees: zelden zoiets lekkers geproefd.Ook de Livar lende met gebrande ui, citroenmelisse en bundelzwammetjes waren memorabel. Een perfect dessert met ananas, kokos met koriander yoghurt was pure verwennerij.Jos kan wat mij betreft op naar de tweede ster!
De sfeer is in deze restaurant ook
prima geschikt voor een privee
lunch. Mooi pand, we hadden een tafel
voor 2 aan het raam met uitzicht op dijk en water. prima bediening, zeer
correct maar niet stijf.
Het eten, want daar gaat het om...
hééeérlijk. Aparte smaakcombinaties,
zoals het toetje met ananassorbet me...
De sfeer is in deze restaurant ook
prima geschikt voor een privee
lunch. Mooi pand, we hadden een tafel
voor 2 aan het raam met uitzicht op dijk en water. prima bediening, zeer
correct maar niet stijf.
Het eten, want daar gaat het om...
hééeérlijk. Aparte smaakcombinaties,
zoals het toetje met ananassorbet met
kleine toefjes koreandermoes, bijzonder!
De "bite"van de chef was ook hemels
(warme oester) en de linzensoepje als
amuse om nooit te vergeten.
Volgens mij zijn ze hard op weg om een tweede ster te veroveren!
Mijn vrouw en ik hebben donderdagavond een geweldige avond beleefd in Perceel, waar we niet eerder waren geweest. Uiterst attente en prettige bediening; uitstekend eten dat geweldig werd gepresenteerd; mooie aansprekende amuses; prima wijnen; we zijn werkelijk verwend. Een maximale score in zondermeer verdiend. Alle...
Lees hele reviewMijn vrouw en ik hebben donderdagavond een geweldige avond beleefd in Perceel, waar we niet eerder waren geweest. Uiterst attente en prettige bediening; uitstekend eten dat geweldig werd gepresenteerd; mooie aansprekende amuses; prima wijnen; we zijn werkelijk verwend. Een maximale score in zondermeer verdiend. Alles was dik in orde. Kritische punten: geen. Hoogtepunten;de tawny port als aperatief; de eendenlevermousse; de bij de varkenslende gepresenteerde goddelijke rode wijn; het kaasplankje met begeleidende sherry; de spontane en plezierige gastvrije bediening; hulde! Wij komen zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.
Over Perceel*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.
Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.
Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!