Perceel*

Frans | €€€
9,4 (394 reviews)
100% aanbevolen

8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever € 190,- € 155,-

Perceel*

Frans | €€€
9,4 (394 reviews)
100% aanbevolen

8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever € 190,- € 155,-

Deal
8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever
€ 190,- € 155,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Perceel* en laat je culinair verwennen met het 8-gangen Deluxe Perceel menu incl. kaviaar en eendenlever voor slechts € 155,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Deal
4-gangen Deluxe lunch
€ 130,- € 99,50

Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.

Geniet nu bij Perceel* van een waanzinnig 4-gangen Deluxe lunch voor slechts € 99,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 394 mensen zeggen over Perceel*

9.4 Gebaseerd op 394 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een genot ,gaan we vaker doen

Willem op 18 april 2016

"Diner bij perceel"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Vriendelijk en erg lekker eten

Vredeveld op 15 april 2016

"Food experience of a lifetime"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.

We reall...

Lees hele review

We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.

We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the attention to detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises. We experienced a lot of wonderful flavours together.

For my husband the pigs cheeks that was cooked for 48 hours at 64 degrees Celsius and the mango, coconut and green curry dessert was the highlight for him.

We sat outside and enjoyed the view , but went inside for our lunch and enjoyed the atmosphere inside the restaurant. The decor is clean and neat not too busy. It was a relaxing afternoon and we would highly recommend Perceel to our friends and family.

Lindy op 11 april 2016

"Food experience of a lifetime"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.

We rea...

Lees hele review

We really enjoyed the whole experience the service was really professional. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises.

We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the attention to detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises. We experienced a lot of wonderful flavours together.

For my husband the pigs cheeks that was cooked for 48 hours at 64 degrees Celsius and the mango, coconut and green curry dessert was the highlight for him.

We sat outside and enjoyed the view , but went inside for our lunch and enjoyed the atmosphere inside the restaurant. The decor is clean and neat not too busy. It was a relaxing afternoon and we would highly recommend Perceel to our friends and family.

Lindy op 11 april 2016

"Experience of a lifetime"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chef...

Lees hele review

We really enjoyed the whole experience! The service was professional and the staff was very kind friendly. The waiters did not miss a thing when my husband went to the bathroom they folded his napkin and they really are so proud of their job and had a good energy during the service. We were amazed how well the chefs worked together calm and collective. Every dish was a piece of artwork and you can feel the love and all the attention to detail that has gone into every single plate from the amuse bouche to the friandises. We experienced a lot of wonderful flavours together.

For my husband the pigs cheeks that was cooked for 48 hours at 64 degrees Celsius and the mango, coconut and green curry dessert was the highlight for him.

We sat outside and enjoyed the view , but went inside for our lunch and enjoyed the atmosphere inside the restaurant. The decor is clean and neat not too busy. It was a relaxing afternoon and we would highly recommend Perceel to our friends and family.

Lindy op 11 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Perceel*

Keuken: Frans

In de oude rustige dorpskern van Capelle aan den IJssel vind je op de dijk in het Oude Raadhuis het restaurant Perceel*. De dijk heeft een prachtige authentieke uitstraling en het opnieuw aangelegde terras schittert elke dag weer. In de zomermaanden kun je hier genieten van een uitgebreide lunch of diner met een prachtig uitzicht op de Hollandse IJssel.

Bij Perceel* word je verrast door onverwachte smaakcombinaties die je versteld doen staan. Ze houden ontzettend van bloemen en fleuren zowel het restaurant als de borden hiermee op. In het voorjaar en de zomer komen de kruiden en eetbare bloemen uit eigen kruidentuin die gelegen is naast het restaurant.

Ervaar het geweldige restaurant Perceel* zelf!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Capelle aan den IJssel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden