Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
LEV. by Mike
Frans, Nederlands | €€€Diner met LEV 4 gangen € 44,50 € 34,50
BOEK NUBOEK NUDeal
Deal
Korting
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij LEV. by Mike en laat je culinair verwennen met het Diner met LEV 4 gangen voor slechts € 34,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 mei 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 131 mensen zeggen over LEV. by Mike
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een heel mooie plek waar ze een heel goed diner serveren. Op het balkon een heerlijk aperitief gedronken. Werden door zeer vriendelijk personeel naar een mooi gedekte tafel gebracht waar we hebben genoten van een heerlijk verrassingsmenu. Komen zeker vaker.
We kwamen voor het restaurantweek menu met ons gezin. Fijn dat de bediening vooraf vroeg wat we niet lusten. Onze zoon houdt nl niet zo van vis. Hij kreeg carpaccio ipv het voorgerecht met tonijn. Het voorgerecht was verrassend lekker en zeker een 9 waard. Het hoofdgerecht was van varkensvlees en dit vonden we alle ...
Lees hele reviewWe kwamen voor het restaurantweek menu met ons gezin. Fijn dat de bediening vooraf vroeg wat we niet lusten. Onze zoon houdt nl niet zo van vis. Hij kreeg carpaccio ipv het voorgerecht met tonijn. Het voorgerecht was verrassend lekker en zeker een 9 waard. Het hoofdgerecht was van varkensvlees en dit vonden we alle vier niet zo lekker. Gelukkig zag de(manlijke) bediening dit en bood ons een ander gerecht aan met biefstuk wat wij als dank accepteerden. Erg attent. Het nagerecht was weer verrukkelijk en de op port lijkende dessertwijn uit Zuid-Afrika (Boschendal, als ik het goed heb onthouden)verrassend lekker.
Werden keurig ontvangen en buiten een voorafje gedronken wat heerlijk fris was.
Later binnen heerlijk gegeten met heel fijn op elkaar afgestemde smaak. En vind het knap als je naar buiten loopt na een aantal kleine hapjes en toch voldoende heb gegeten.Wij waren er met vrienden met z'n vieren. Ergens las ik dat de r...
Werden keurig ontvangen en buiten een voorafje gedronken wat heerlijk fris was.
Later binnen heerlijk gegeten met heel fijn op elkaar afgestemde smaak. En vind het knap als je naar buiten loopt na een aantal kleine hapjes en toch voldoende heb gegeten.Wij waren er met vrienden met z'n vieren. Ergens las ik dat de restaurantweek
is voor mensen die normaal niet in deze gelegenheden komen? Dat bleek niet uit de rekening, dat was even schrikken. Ze lokken je met 27.50 euro en moet 200 euro afrekenen voor 4 personen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Winterswijk e.o.
Over LEV. by Mike
Keuken: Frans, Nederlands
Niet bij zee, wel aan het strand. Met uitzicht op een uniek natuurzwembad, gelegen in het bos, vind je het paradijs van de Achterhoek! LEV. by Mike staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben. Ze halen producten uit de regio en wisselen met het seizoen. Daarbij horen natuurlijk lekkere biertjes, meer dan 15 open wijnen (alle wijnen zijn te bestellen per glas!) en Achterhoekse gastvrijheid.
Bij LEV. by Mike geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten. Het restaurant is het hele jaar door geopend van woensdag tot en met zondag. In de zomer geniet je met je voetjes in het zand aan in de beachbar van heerlijke lunchgerechten en een verfrissend drankje, in combinatie met jouw bezoek aan het Strandbad Winterswijk.
Mike: "Koken is voor mij zoveel meer dan in een pannetje roeren: elk product heeft zijn eigen techniek, elke smaak een eigen gevolg. De keukenteam zet geregeld de koppen bij elkaar. Is een gerecht niet helemaal wat zij ervan verwachtten, dan maken zij het opnieuw. Maar waar het uiteindelijk om gaat is de totaalbeleving: op het moment dat wijn- en spijscombinaties kloppen en de zaak kolkt van gezelligheid: dan creëer je herinneringen."