Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een twee sterren restaurant, nou, ze hebben het niet waar kunnen maken. Het eten was ok, maar niks bijzonders. Er was genoeg bediening, maar die werd chaotisch aangestuurd. De sommelier hield een ellenlang verhaal over wijn terwijl het hoofdgerecht was opgediend en dus koud werd. En dan 14,50 voor 1 esspresso.
Het eten was zeer smaakvol! Mijn dochter en ik hadden heerlijk genoten. Je kon proeven dat het vers was en het eten was van hoge kwaliteit. De gastheer/vrouw hebben topservice geleverd. Ik heb alleen maar lof voor het personeel. Ze zijn heel servicegericht en ze hebben er alles aan gedaan om ons een fijne tijd te geven.
Het dessert was ons favoriet! Wij komen gauw weer een keer terug.
Wat een heerlijke ervaring is het toch. Het personeel is super vriendelijk en attent, de ambiance is zalig en het eten..... gewoon exquisiet. Ik kom er nu al een jaar of drie, 1 of 2 keer per jaar en ik heb er elke keer van elke minuut genoten. Heerlijk!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)