Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles was heerlijk! lekkere smaken en voldoende te eten door de extra tussengerechtjes. Vooral de black angus beef was zalig en het dessert van verschillende texturen aardbei was een smaakexplosie (net als de huisgemaakte bonbons bij de koffie). Al met al een geslaagde avond!
heerlijk geluncht beetje stijf voor onze smaak maar dat is natuurlijk persoonlijk
we schrokken ons alleen dood van de rekening
honderd zestig euro!! we hadden bij iedere gang een glas wijn en een kop koffie achteraf
dus best een aanrader maar neem geen wijnarangement
In vergelijking met onze andere maaltijden in Parkheuvel -deze tegen de 'normale' prijzen- vonden we de restaurantweek lunch een lachertje. Het voelde een beetje als de behandeling die je als passagier van de zogenoemde 'cattle class' moet ondergaan omdat je nou eenmaal geen business class kan betalen. Van Loo kookt...
Lees hele reviewIn vergelijking met onze andere maaltijden in Parkheuvel -deze tegen de 'normale' prijzen- vonden we de restaurantweek lunch een lachertje. Het voelde een beetje als de behandeling die je als passagier van de zogenoemde 'cattle class' moet ondergaan omdat je nou eenmaal geen business class kan betalen. Van Loo kookt kennelijk niet met liefde als hij moet bezuinigen op de ingredienten, en ook de bediening liet aardig wat steken vallen (zoals beloven dat de sommelier langskomt met een andere rode wijn als aperitief en vervolgens zelf terugkomen en toch de huiswijn inschenken die te zacht was). Misschien moeten ze eens langsgaan bij Ivy die standaard een lunch van 35 euro aanbiedt en dan absolute klasse aanbiedt.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)