Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekend!!!
Eerste keer bij Parkheuvel gegeten en vond het leuk een keer met de Restaurantweek te proberen. Ik ben kwaliteit als de toppers Ivy, Oud Sluis en Librije gewend en had hoge verwachtingen van Parkheuvel. Helaas heeft het het bij lange na niet gered bij deze restaurants. Naast het saaie menu vond ik de bijpassende wij...
Lees hele reviewEerste keer bij Parkheuvel gegeten en vond het leuk een keer met de Restaurantweek te proberen. Ik ben kwaliteit als de toppers Ivy, Oud Sluis en Librije gewend en had hoge verwachtingen van Parkheuvel. Helaas heeft het het bij lange na niet gered bij deze restaurants. Naast het saaie menu vond ik de bijpassende wijnen niet goed passen bij de gerechten. Erg jammer. En als laatste tip - vernieuw het interieur. Het is erg gedateerd en de vloerbedekking was op heel veel plekken vies. Dat kan echt niet.
alles was heel lekker en speciaal, de menu was echt wel een verrassing want we dachten dat we wild gingen krijgen. toch heeft alles ons heel goed gesmaakt
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)