Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
meer dan geweldig!
I.h.k.v. de Restaurantweek toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken, en het viel best mee, niets engs aan !
Mijn (alternatieve) voorgerechtje was wel erg klein, maar heel subtiel. Dan een fantastische Angus. Nagerecht met aardbeien was lekker maar niet bijzonder genoeg voor een tweesterrenzaak.
Wijnarrangement wat kleurloos.
we hebben 3 uur zitten tafelen, het eten was heerlijk de smaken goed uitgebalanceerd, de opmaak perfect (kleine schilderijtjes) de bediening uitstekend.
Ontvangst door een gastvrouw, de stoel werd aangeschoven, voor de handtas een haakje aan de tafel, zodat deze niet op de grond hoefde te staan.Er werd met een han...
we hebben 3 uur zitten tafelen, het eten was heerlijk de smaken goed uitgebalanceerd, de opmaak perfect (kleine schilderijtjes) de bediening uitstekend.
Ontvangst door een gastvrouw, de stoel werd aangeschoven, voor de handtas een haakje aan de tafel, zodat deze niet op de grond hoefde te staan.Er werd met een handschoentje aan geserveerd en ik heb gefacineerd zitten kijken hoe een tafelkleed werd verwijderd en opnieuw werd ingedekt, heel kunstig om dat te doen zonder dat de kale tafel zichtbaar werd. Veel bediening die heel alert waren en goede uitleg over de wijnen en de gerechten. Een geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)