Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst naar Parkheuvel met hoge verwachtingen. Het eten was lekker, niks mis mee, maar een paar kleine uitzonderignen daar gelaten, niet heel verrassend of een ware smaakexplosie. Er was erg veilig gekozen (tartaar van tonijn, Angus lende, bereidingen van aardbeien).
En een paar keer moesten we heel lang ...
Lees hele reviewVoor het eerst naar Parkheuvel met hoge verwachtingen. Het eten was lekker, niks mis mee, maar een paar kleine uitzonderignen daar gelaten, niet heel verrassend of een ware smaakexplosie. Er was erg veilig gekozen (tartaar van tonijn, Angus lende, bereidingen van aardbeien).
En een paar keer moesten we heel lang wachten (minimaal 30 minuten tussen het afleveren van het apperitief en de toelichting vna het menu, en aan het einde 30 minuten voordat we koffie konden bestellen, toen nog eens 15 voordat ie er was). Bij andere tafeltjes ging het overigens wel vlot, misschien zaten we net in een blinde vlek.
Verwachtingen zeker niet waargemaakt.
Kwaliteit van de lunch was niets op tegen. Alleen weinig fantasie vooral puur. Tonijn tartaar, rosbief van angus en een aardbeiendessert. Ik proefde de sterren er niet aan af.
1000 kudos voor de geweldige sommelier (tekst, uitleg, gastvrijheid, aandacht)
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)