Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Echt voortreffelijk gegeten. Op de keuken is niets aan te merken hoor, heerlijk. De sommeljé wist lekkere wijntjes voor mij uit te zoeken (ik ben niet zo'n wijndrinker en lust alleen maar zoete wijn). De bediening was erg plezierig. Ik vond wel dat alles heel snel achter elkaar kwam en heb toen gevraagd of het wat langzamer kon. Dat is ook netjes gebeurd. Zeker voor herhaling vatbaar.
26-02-2011 gegeten bij parkheuvel. 6 gangen menu met een wijnarrangement.Erg goed gegeten, alleen werden de gerechten veel te snel achter elkaar geserveerd. Om half zeven kwamen wij aan en om half tien stonden wij weer buiten!Voor een zes gangen diner met alle amuses vonden wij dit erg snel.De wijn was overheerlijk ...
Lees hele review26-02-2011 gegeten bij parkheuvel. 6 gangen menu met een wijnarrangement.Erg goed gegeten, alleen werden de gerechten veel te snel achter elkaar geserveerd. Om half zeven kwamen wij aan en om half tien stonden wij weer buiten!Voor een zes gangen diner met alle amuses vonden wij dit erg snel.De wijn was overheerlijk en goed in balans met de gerechten, compliment voor de sommelier.De sfeer en de bediening waren prima.
Geweldig eten en wat een mooi uitzicht over de rivier. Prima wijn erbij en je hebt een droomavond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)