Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onze onverwachte komst werd uiterst professioneel opgevangen. Zo konden wij toch nog genieten van een voortreffelijke lunch. Hoogstaand van kwaliteit en smaak.En heerlijke patisserie en suikerwerk. Een echt sterrenrestaurant. Hier word je culinair in de watten gelegd.
Zoals te verwachten was het eten kwalitatief hoog ook voor deze minimale prijs chapeau!
Klap op de vuurpijl was de kwaliteit van de (jonge) sommelier deze heeft het volledig begrepen we zijn door hem geweldig "uitgedaagd" met het (blind) proeven van mooie en onbekende wijnen.
Komen hier snel terug ook zonder de restaurant week aanbieding.
geweldig goede 3 gangenlunch.
Voorafgaand een aantal "leuke" en lekkere amuses.
De samken van het menu pasten helemaal bij ons en we hebben genoten.
Aardige, attente en niet opdringerige bediening.
als ik het vergelijk met de andere sterren restaurants die ik bezocht heb (Fred, Zwetheul, Boreas, Hermitage en de Molen) dan is het vechten om de eerste plaats
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)