Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Prima eten, maar kan nog ietsje smakelijker
Gisteren (opnieuw) naar het fraai in het bod gelegen Parkheuvel, maar ditmaal buiten kunnen lunchen, met uitzicht op de Maas. We begonnen met fantastische amuses, en daarna een klassieke 3-gangen lunch: eerst een heerlijke ceviche met white wine, daarna malse steak met Italiaaanse topwijn, en afgesloten met volledig...
Lees hele reviewGisteren (opnieuw) naar het fraai in het bod gelegen Parkheuvel, maar ditmaal buiten kunnen lunchen, met uitzicht op de Maas. We begonnen met fantastische amuses, en daarna een klassieke 3-gangen lunch: eerst een heerlijke ceviche met white wine, daarna malse steak met Italiaaanse topwijn, en afgesloten met volledig geel dessert. Zeer alerte bediening, en koffie met friandises na: voor iemand die in Amsterdam woont zeker een omweg naar Rotterdam waard!
Uitstekend gegeten. Bediening liet weinig te wensen over. Niet goedkoop, maar daar ga je ook niet voor naar een 2 sterren restaurant.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)