Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Maandag 23 augustus in het kader van restaurantweek met mijn vrouw geluncht. Een ervaring met hoogtepunten maar ook enige missers.
Culinair van hoog niveau met goede bijpassende wijnen. De aandacht van de bediening was echter minder (duurde 30 min. voor broodjes werden gebracht en er moest daarna af en toe om gevra...
Maandag 23 augustus in het kader van restaurantweek met mijn vrouw geluncht. Een ervaring met hoogtepunten maar ook enige missers.
Culinair van hoog niveau met goede bijpassende wijnen. De aandacht van de bediening was echter minder (duurde 30 min. voor broodjes werden gebracht en er moest daarna af en toe om gevraagd worden, en eerste serie amuses werd geheel vergeten). Werd later wel goed door sommerlier gecompenseerd met extra wijn waarvoor hulde. Ook bij vertrek enige bonbons te compensatie.
Laatste kanttekening echter nog. Later gemerkt dat op de rekening voor luchmenu niet de op internet aangegeven 40 euro is gerekend maar het diner bedrag van 45 euro. Is maar een extra onterecht bedrag van in totaal 10 euro, maar bij een zaak op dit niveau mag dit gewoon niet gebeuren.
Ik heb een Masterclass gevolgd die door Restaurant Parkheuvel, Top cuisinier Eric van Loo en zijn team georganiseerd werd. Dit is echt een aanrader voor diegene die een kijkje willen nemen in de keuken van een topkok. Daarnaast heb ik een zeer leerzame cursus gekregen over de Bordeaux wijnen. Al met al een echte aanrader.
Perfecte avond gehad bij Parkheuvel. heerlijk eten en uitstekende bediening. We konden zelfs even in de keuken kijken, TOP!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)