Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€3-gangen Michelinster lunch + aperitief € 105,- € 72,50
Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€3-gangen Michelinster lunch + aperitief € 105,- € 72,50
Deal
3-gangen Michelinster lunch + aperitief
€ 105,-
€ 72,50
Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.
Geniet nu bij Parkheuvel** van een waanzinnig 3-gangen Michelinster lunch + aperitief voor slechts € 72,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Deal
5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen
€ 262,-
€ 165,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Parkheuvel** en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen voor slechts € 165,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 564 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Natuurlijk ontbrak 't Erik van Loo's gasten ~ wederom ~ aan niets... Maar om nu tot 3 x toe hetzelfde nagerecht uit de hoge hoed te toveren? Dit trio had ik in het kader van Dining With the Stars '10 op 8 juni jl. tijdens de verrassingslunch al herbeleefd. Ruim vier maanden eerder, tijdens het Asperge-arrangement op 14 mei jl., had ik al kennis gemaakt met dit ~ overigens mooie ~ nagerecht.
Gisteren genoten van een fantastische Wijn Spijs Masterclass door Erik van Loo en zijn team. Met heel veel enthousiaste zijn wij wegwijsgemaakt in de Médoc en de Bordeaux en heeft Erik en zijn Chef ons de fijne kneepjes bijgebracht van het koken van een sterrenmenu. Het was een zeer informatieve, bijzonder smakelijke en bovendien gezellige Masterclass.
De Masterclass van Erik "t Loo was super georganiseerd. Het enige minpuntje maar dat gaf de hr "t Loo ook zelf aan, dat we niet met schorten aan zelf vanaf het begin mochten meekoken maar daar was geen tijd voor. De wijnuitleg was erg goed en het eten subliem. Voor herhaling vatbaar!
Had er net iets meer van verwacht.
Volverwachting gingen we naar Parkheuvel in de restaurant week, maar we kwamen er teleurgeteld weer uit.Daar waar Fred voor het diner 10 euro extra vroeg (35 euro) deed, verdubbelde Parkheuvel de lunchprijs (40 euro dus). En het eten was veel minder inspirerend dan bij Fred: Minder smaak verrassingen. Daarnaast von...
Lees hele reviewVolverwachting gingen we naar Parkheuvel in de restaurant week, maar we kwamen er teleurgeteld weer uit.Daar waar Fred voor het diner 10 euro extra vroeg (35 euro) deed, verdubbelde Parkheuvel de lunchprijs (40 euro dus). En het eten was veel minder inspirerend dan bij Fred: Minder smaak verrassingen. Daarnaast vond een van de obers het nodig om met wat jonge mannen in de bar te discussieren over "meiden in stringetjes" etc. Hoef ik tijdens mijn lunch niet van te genieten. Jammer dus.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)