Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Uitstekende kwaliteit! Alleen vonden wij de keuze van het hoofdgerecht, wilde kooieend, wat minder. Niet zo zeer dat de eend niet goed was klaargemaakt. Het was gewoon niet onze smaak. Duurde af en toe net iets te lang. Vooral de Ravioli gevuld met Bressekip was super. Goede avond, net niet top.
Heerlijk gegeten, hele avond genoten van ambiance, maaltijd, heerlijke wijnen, niets op aan te merken. Alle gerechten super maar.... was het dat we vol zaten dat het hoofdgerecht ineens wat tegenviel? Teveel verwend door de exquise gerechten die eraan vooraf gingen dat we nu ineens de blini's wat zoutig en de eend e...
Lees hele reviewHeerlijk gegeten, hele avond genoten van ambiance, maaltijd, heerlijke wijnen, niets op aan te merken. Alle gerechten super maar.... was het dat we vol zaten dat het hoofdgerecht ineens wat tegenviel? Teveel verwend door de exquise gerechten die eraan vooraf gingen dat we nu ineens de blini's wat zoutig en de eend en het korstje van het bitterballetje wat taaiig vonden? Maar het wordt ze direct vergeven, de avond was er niet minder om en belangrijker: Parkheuvel heeft begrepen waar dining with the stars voor bedoeld is: Een visitekaartje afgeven. Dat hebben we met dit soort evenementen ook wel anders meegemaakt!
in alle opzichten een groot feest!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)