Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met oog voor details! zowel in de keuken als in de bediening.
We hebben heerlijk genoten van de zondag lunch. Minpuntje was de champagne à 25,00 per glas. Heerlijk daar niet van, maar als je gewoon een glas champagne besteld verwacht je niet dat je de hoofdprijs moet betalen, ondanks dat het een blancs de blancs was...Verder vonden we de bediening wel alles goed aanvoelen en top!
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet wa...
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet warm en gezellig.
De bediening was correct en vriendelijk.
De lunch is zeker goed van kwaliteit maar we hadden meer van een 2 sterren restaurant verwacht.
Wij zouden niet een 2e keer gaan vanwege de zakelijke sfeer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)