Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastische avond gehad met supereten (alleen het hoofdgerecht was ietsje minder).
De bediening was echt perfect, en het restaurant is natuurlijk top !
Heerlijk gegeten met mooie bijpassende wijnen. Ik genoot van het enthousiasme van de sommelier, die met veel kennis van zaken over de wijnen vertelde. Het eten was zoals je mag verwachten. mooie smaken al miste ik soms het 'spannend' effect. Gerechten vrij klassiek, maar wel allemaal even lekker. Bediening uiterst correct, maar ook los als dat paste, hetgeen zorgde voor een ongedwongen sfeer.
Ik vind het wel bijzonder jammer dat ik in een 3 sterrenrestaurant in een menu van 6 gangen in February nagenoeg dezelfde gerechten gepresenteerd krijg als in een menu mid December. Nadat ik dit aangegeven had werd hier een beetje lacherig over gedaan maar ik vind dit toch een slechte zaak. Hier had wel iets meer mee gedaan kunnen worden nadat ik dit had aangegeven mijn inziens.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)