Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was weer superheerlijk, met onze wensen nav allergie is rekening gehouden. De smaak was subtiel en weerspiegelde de perfectie van de gekozen producten zonder poespas, combinaties waren uitgebalanceerd geserveerd. De kalfshaas was goddelijk en het chocoladedessert hemels. We zulen vaker komen om te kunnen genieten van de eetcreaties van topkok Erikvan Loo en zijn team
Ondanks het feit dat ik bij aanmelding aangaf rolstoelgebonden te zijn, is er geen melding vooraf van gemaakt dat er geen invalidentoilet in het restaurant aanwezig is. Wel goede begeleiding om met de auto boven te parkeren bij de ingang.
Wij hadden het 4-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. Hierbij werd nog een extra amuse opgediend aan het begin van het menu en voor aanvang van het dessert. Het eten was uitstekend, mooie presentatie. De bediening was correct, maar met uitzondering van de sommelier, niet echt vriendelijk. De inrichting d...
Lees hele reviewWij hadden het 4-gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. Hierbij werd nog een extra amuse opgediend aan het begin van het menu en voor aanvang van het dessert. Het eten was uitstekend, mooie presentatie. De bediening was correct, maar met uitzondering van de sommelier, niet echt vriendelijk. De inrichting doet erg oudbollig aan en past niet goed bij elkaar. Er worden nergens prijzen genoemd, dat is vanuit het restaurant goed te begrijpen, want wij waren 125 euro pp kwijt, in de restaurant week en stonden om 22.00 uur weer buiten. Voor dit bedrag hebben wij bij Ron Blaauw een avondvullende experience gehad!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)