Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
cijfers geven?
na zo'n heerlijk etentje?
sta ik daar ver van af.
smaken verschillen en cijfers
zijn hier wat mij betreft niet
van toepassing.
genoten van de smaakcombinaties.
gebaald van het wel herkennen van
kruiden en er niet op kunnen komen wat
omdat er dan alweer een andere smaak
die plaats innam.
...
cijfers geven?
na zo'n heerlijk etentje?
sta ik daar ver van af.
smaken verschillen en cijfers
zijn hier wat mij betreft niet
van toepassing.
genoten van de smaakcombinaties.
gebaald van het wel herkennen van
kruiden en er niet op kunnen komen wat
omdat er dan alweer een andere smaak
die plaats innam.
enige storende factor voor een
smulleek als ik: de handschoentjes.
geen spijt van, ook niet van het
bijpassende wijnadvies. bedankt.
ik ga weer sparen
Eten bij Parkheuvel is iedere keer weer feest
Het was een hele bijzondere ervaring en zeker om nog eens naar terug te gaan!!
Erg goed gegeten en een ongedwongen sfeer.
Echt een aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)