Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De restaurantweek lijkt mij bedoelt om tegen een schappelijke prijs mensen kennis te laten maken. € 22.50 wordt aangegeven voor de lunch, waarbij een sterrenrestaurant wat meer mag rekenen. Dat laatste blijkt dan voor parkheuvel € 20.00 te zijn. Bijna een verdubbeling. Bij elkaar €42.50 voor een menu tegenover € 50....
Lees hele reviewDe restaurantweek lijkt mij bedoelt om tegen een schappelijke prijs mensen kennis te laten maken. € 22.50 wordt aangegeven voor de lunch, waarbij een sterrenrestaurant wat meer mag rekenen. Dat laatste blijkt dan voor parkheuvel € 20.00 te zijn. Bijna een verdubbeling. Bij elkaar €42.50 voor een menu tegenover € 50.00 buiten de restaurantweek om. Dat is geen reclame maken meer. Het wijnarrangement, 3 glazen, bedroeg € 35.00. Vuistregel is, dat de prijs rond de helft is van de menuprijs. Zelfs buiten de restaurantweek is dat dus hier te hoog. Parkheuvel is een goed restaurant met een voorkomende bediening en uitstekend eten. De porties zijn zeker niet krenterig en de amuses redelijk talrijk. Daarentegen moet aan de prijzen iets gebeuren, want die zijn duidelijk te hoog, met name van de wijn.
Bij restaurant Parkheuvel geluncht op maandag 14 maart tijdens restaurantweek. Binnenkomst keurig ontvangen en we werden naar de lounche begeleid voor een apperitief. De sommelier schonk voor ons Rosé Champagne bij de overheerlijke amuses, en schonk een aantal minuten later nog wat bij! Het begon dus al helemaal goe...
Lees hele reviewBij restaurant Parkheuvel geluncht op maandag 14 maart tijdens restaurantweek. Binnenkomst keurig ontvangen en we werden naar de lounche begeleid voor een apperitief. De sommelier schonk voor ons Rosé Champagne bij de overheerlijke amuses, en schonk een aantal minuten later nog wat bij! Het begon dus al helemaal goed! We kregen het drie-gangen menu die in de restaurantweek werd geserveerd, wat een feest!!! De combinatie tussen de gerechten en de wijnen van de sommelier waren GEWELDIG, hier is zeker aandacht aan besteed! Restaurant Parkheuvel is zeker een aanrader en absoluut 2 sterren waard!
We vonden het eten tegenvallen voor een sterrenrestaurant. Bij de amuses was het mini-hamburgertje nog wel grappig, maar bij de overige amuses voerde de smaak van mayonaise de boventoon.
De positieve verrassing was de extra amuse: het Bommerig big met een heerlijke smaak en precies beloofd wat een amuse behoort te...
Lees hele reviewWe vonden het eten tegenvallen voor een sterrenrestaurant. Bij de amuses was het mini-hamburgertje nog wel grappig, maar bij de overige amuses voerde de smaak van mayonaise de boventoon.
De positieve verrassing was de extra amuse: het Bommerig big met een heerlijke smaak en precies beloofd wat een amuse behoort te doen.
De voorgerechtjes bestonden uit een lekkere friszure krabcombinatie en een soort sjoelschijf van gelei met garnalen met zeer vissige smaak (hiervan moet je houden).
De witvis was een oke, maar niet bijzonder. De enorme madeleine was lekker, maar de timing zo kort voor het dessert begrepen we niet helemaal. Het dessert bestaande uit ijs en bloedsinassappelen, gemarineerd in campari was heerlijk! De entourage voelde gedateerd aan. Zeer waarschijnlijk kunnen havenbaronnen dit waarderen, maar hip is het niet.
Kortom, Parkheuvel maakte onze verwachtingen niet waar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)