Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van de eerste hap, tot het laatste hapje (zie foto van de heerlijke friandeses en huisgemaakte bonbons) was het een groot genoegen om op deze mooie plek, vol met warme en zorgzame aandacht te genieten van het goede der aarde, omgetoverd door de keukenbrigade van Parkheuvel in de ene na de andere smaaksensatie. Soms ...
Lees hele reviewVan de eerste hap, tot het laatste hapje (zie foto van de heerlijke friandeses en huisgemaakte bonbons) was het een groot genoegen om op deze mooie plek, vol met warme en zorgzame aandacht te genieten van het goede der aarde, omgetoverd door de keukenbrigade van Parkheuvel in de ene na de andere smaaksensatie. Soms een explosie, vaak ook een zich ontvouwen palet van ingrediënten in een mooie combinatie. En wat toch wel bijzonder is: ik at hier eerder, en toen was het ook tweesterren, maar het lijkt waarachtig wel of het niveau nog omhoog is gegaan.
Heerlijk!!
Het eten was echt bijzonder kwa samenstelling. Super genoten
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)