Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Culinaire hoogstandjes twee sterren waardig.
Het oog en de smaakpapillen bleven bij elk gerecht en soort wijn gestreeld.
Wij hadden graag in de keuken mee willen kijken.
De bediening was top met veel kennis van zaken
We komen graag terug en alles was het geld meer dan waard.
Kortweg gezegd:van ons een 10 voor allen en alles.
Leuke avond uit gehad, het restaurant zat naar verwachting vol. met dieet wensen werd prima rekening gehouden. Een selectie van mooie gerechtjes werden voorgeschoteld. Het hoofdgerecht, de black angus vonden we een beetje saai. De bresse kip daarin tegen was perfect.
Het tempo lag was ons betreft iets te hoog. Am...
Lees hele reviewLeuke avond uit gehad, het restaurant zat naar verwachting vol. met dieet wensen werd prima rekening gehouden. Een selectie van mooie gerechtjes werden voorgeschoteld. Het hoofdgerecht, de black angus vonden we een beetje saai. De bresse kip daarin tegen was perfect.
Het tempo lag was ons betreft iets te hoog. Amper uit gegeten en de borden waren weg. Daarnaast was de timing van de wijn ten opzichte van de gang enkele keren te vroeg en een maal laat. Al vormden de wijnen een mooie aanvulling bij de gerechten.
Wij verkozen een kaas plank boven dessert. Anouk, met zeer veel kennis van haar kazen, stelde twee verschillende samen uit een uitgebreide selectie.
Al met al een leuke avond, met enkele kleine verbeter puntjes.
Het eten was weer van uitstekende kwaliteit, niks op aan te merken! Daarnaast werden we verrast met een extra gang omdat bleek dat we enkele gangen al gegeten hadden tijdens de restaurantweek. Wij komen hier zeker terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)