Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het aperitief, de amuse en het dessert was niks op aan te merken. Tussen de gangen zat te veel tijd voor het mooie. De bijpassende wijnen waren dan wel weer zeer smaakvol.
We loved our 4-course lunch meal wine pairings!!! We took some friends there and we enjoyed every minute: the surroundings, the service was too, and every bite was a delight, hiding surprises, unexpected sometimes, but truly delicious, with each one uncovering a new layer, and then another surprise to the palate! What a great experience! The wine pairings were exquisite!
Wanneer je binnenstapt, stap je begin jaren 90 binnen. Lijkt alsof restaurant toen is neergezet en sindsdien weining aan gedaan. Daardoor oogt het ongezellig en ouwbollig. De bediening is zeer stijf en afstandelijk. Men draait een riedeltje af ipv dat men iedere dag een feestje probeert te maken. Het eten is technis...
Lees hele reviewWanneer je binnenstapt, stap je begin jaren 90 binnen. Lijkt alsof restaurant toen is neergezet en sindsdien weining aan gedaan. Daardoor oogt het ongezellig en ouwbollig. De bediening is zeer stijf en afstandelijk. Men draait een riedeltje af ipv dat men iedere dag een feestje probeert te maken. Het eten is technisch prima, maar mist het niveau van 2 sterren, niveau per gang wisselt en ook passen de smaken van de verschillende gangen niet bij elkaar. Ik ben al in veel 1 en 2 sterren zaken geweest, maar dit niveau is geen 2 sterren waard. De prijs is overigens wel weer op 2 sterren niveau. Het komt over alsof het restaurant ooit iets is geweest, maar ondertussen vergane glorie is.
Als je in Rotterdam komt is bijvoorbeeld Fred vele malen beter.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)