Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen € 262,- € 165,-
Parkheuvel**
Frans, Modern, Nederlands | €€€5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen € 262,- € 165,-
Deal
5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen
€ 262,-
€ 165,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Parkheuvel** en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Michelinster menu incl. 5 wijnen voor slechts € 165,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEER
Deal
3-gangen Michelinster lunch + aperitief
€ 105,-
€ 72,50
Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.
Geniet nu bij Parkheuvel** van een waanzinnig 3-gangen Michelinster lunch + aperitief voor slechts € 72,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 562 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet wa...
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet warm en gezellig.
De bediening was correct en vriendelijk.
De lunch is zeker goed van kwaliteit maar we hadden meer van een 2 sterren restaurant verwacht.
Wij zouden niet een 2e keer gaan vanwege de zakelijke sfeer.
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet wa...
Parkheuvel was het eerste restaurant van onze culinair dining with the stars experience. Gelegen in een prachtig park met mooi uitzicht op de haven. Het interieur is zeer gedateerd te noemen.
Het lijkt of er 20 jaar niets aan het interieur is veranderd.
De sfeer is zakelijk, afstandelijk en voor onze smaak niet warm en gezellig.
De bediening was correct en vriendelijk.
De lunch is zeker goed van kwaliteit maar we hadden meer van een 2 sterren restaurant verwacht.
Wij zouden niet een 2e keer gaan vanwege de zakelijke sfeer.
Een heerlijke smaakervaring met verschillende hoogtepunten waaronder een heerlijke truffel creme soep (super !) en een ossehaas-bom (malser dan mals).
In het kader van Dining with the stars hier afgelopen zondag een lunch gehad met zn vieren. Laat ik voorop stellen dat het eten, de sfeer, de kennis van de sommelier uitstekend zijn. Wel jammer dat als je begint met een glaasje bubbels dit bij het opvragen van de rekening plots 25 euro per glas te zijn. Na een gewel...
Lees hele reviewIn het kader van Dining with the stars hier afgelopen zondag een lunch gehad met zn vieren. Laat ik voorop stellen dat het eten, de sfeer, de kennis van de sommelier uitstekend zijn. Wel jammer dat als je begint met een glaasje bubbels dit bij het opvragen van de rekening plots 25 euro per glas te zijn. Na een geweldige 4 gangen lunch is ook een espresso erg lekker en deze was ook uitstekend. Ook hier geldt weer echter dat er allerlei tierelantijnen op tafel worden gezet waardoor de espresso 7,50 kost. Lekker allemaal en erg goed klaar gemaakt maar ik had graag gezien dat ons was verteld dat het een "aangekleed"kopje koffie betreft of dat je in ieder geval de keuze hebt om deze halve snoeppot niet te nemen. Als met al ben ik erg positief over de kwaliteit van het alles, alleen een lunch vor 4 personen voor € 550......alles heeft zijn grens!
Gegeten via Dining with the Stars. Een perfect menu tegen een schappelijke prijs. De gerechten waren stuk voor stuk schilderijtjes en geweldig van smaak. Wijnarrangement qua kosten niet in verhouding, wel uitstekende wijnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)