Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel ...
Lees hele reviewWij hadden een 'Masterclass' met de sommelier en koks van Parkheuvel gereserveerd. Begin van de middag informatie over wijn en proeven. Hele enthousiaste en gezellige sommelier. Leuke informatie en lekkere wijnen - die ik later bij het hoofdgerecht en toetje minder vond, maar dat is persoonlijk. Voorgerecht was wel perfect.
De masterclass koken viel tegen, of onze verwachting was anders. We mochten zelf niet echt koken/een gerecht klaarmaken of met een kreeft aan de slag gaan. Het werd voorgedaan of verteld en wij konden als groep de borden opmaken. Dit mochten we dan staand opeten. Voor 160 euro was mij dit echt te min. Hiervoor had ik liever bij Parkheuvel gereserveerd en me in de watten laten leggen. De gerechten waren overigens heerlijk en de sommelier en koks waren heel enthousiast wat wel heel leuk was. Ik had verwacht hier met drie 10-en weg te gaan. Een tegenvaller.
Perfect gegeten,het is een feestje om in de parkheuvel te eten.
Natuurlijk ontbrak 't Erik van Loo's gasten ~ wederom ~ aan niets... Maar om nu tot 3 x toe hetzelfde nagerecht uit de hoge hoed te toveren? Dit trio had ik in het kader van Dining With the Stars '10 op 8 juni jl. tijdens de verrassingslunch al herbeleefd. Ruim vier maanden eerder, tijdens het Asperge-arrangement op 14 mei jl., had ik al kennis gemaakt met dit ~ overigens mooie ~ nagerecht.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)