Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In één woord fantastisch, super bediening en uitleg, niks geen hautain gedoe. Heerlijk eten en ditto wijnen en dan heb je alles opgegeten en volgt nog heerlijke koffie met frandises. Mooi af allemaal. Natuurlijk doe je dit niet elke maand maar het sparen waard! Op naar een volgende keer.
Weer heerlijk gegeten in een uiterst gezellige kerstambiance. De kwaliteit van het eten en de bediening is nog steeds van hog niveau. De vernieuwde aankleding is mooi en comfortabel. Een avondje genieten op hoog niveau.
De entree is schitterend, evenals de ambiance. Alle gangen zijn zonder uitzondering heerlijk. Amuse van zwezerik, erg lekker. Tong, reefilet, alles helemaal goed en erg bijzonder. De wachttijd tussen de 2e en 3e gang is heel erg lang (45 minuten) ik miste communicatie hierover. Begeleidende wijn werd wel door gescho...
Lees hele reviewDe entree is schitterend, evenals de ambiance. Alle gangen zijn zonder uitzondering heerlijk. Amuse van zwezerik, erg lekker. Tong, reefilet, alles helemaal goed en erg bijzonder. De wachttijd tussen de 2e en 3e gang is heel erg lang (45 minuten) ik miste communicatie hierover. Begeleidende wijn werd wel door geschonken. Wijnen zijn goed gekozen. Het afrekenen duurt onnodig lang. Parkheuvel is absoluut een bezoek waard
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)