Wat 579 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Super heerlijk gegeten echt wat een smaak sensatie. In 1 woord top1
We hebben heerlijk gegeten, maar de service liet helaas te wensen over. Het "All-in" arrangement zou een bruisend aperitief bevatten, maar dat bleek toch niet inbegrepen te zijn. Het bedienend personeel kwam nauwelijks aan tafel en maakte geen praatje. Ook werd er geen enkele keer gevraagd of alles naar wens was. ...
Lees hele reviewWe hebben heerlijk gegeten, maar de service liet helaas te wensen over. Het "All-in" arrangement zou een bruisend aperitief bevatten, maar dat bleek toch niet inbegrepen te zijn. Het bedienend personeel kwam nauwelijks aan tafel en maakte geen praatje. Ook werd er geen enkele keer gevraagd of alles naar wens was. Het voelde alsof er een tekort aan personeel was, wat de ervaring zeker niet Michelin-waardig maakte – laat staan voor twee sterren.
Verrassend en gevarieerd 5 gangen all in menu met heerlijke bijpassende wijnen w.v. zelfs 1 witte wijn uit Nederland dichtbij huis.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)