Deal
4-gangen Gault&Millau diner
€ 80,-
€ 60,-
FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.
Reserveer nu extra voordelig bij Vermeer en laat je culinair verwennen met het 4-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 60,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.
De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.
Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 16 mensen zeggen over Vermeer
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Perhaps the finest restaurant in Amsterdam, worthy of two Michelin stars instead of one. A much better dining experience than La Rive,the other Michelin-star establishment in the area. Food preparation is imaginative and the sauces complement, rather than submerge, the qualities of the main ingredients. Atmosphere in the restaurant transcends the neighboring hotel environment.
Vrijdag 20 juli genoten van de all-inclusive deal. Het dessert in de keuken aan de chef's tafel was een waardig slot van de avond. Fijne vakantie !!
Genoten van de All Inclusive deal! Voortreffelijke gerechten en een zeer gastvrije bediening. Aanrader!
Hier ondertussen al een paar keer wezen eten, en elke keer weer een smakelijke en mooie beleving. Heerlijk eten, mooi aansluitende wijnen, aardige bediening (ja, ook tijdens de restaurantweek). Een van mijn amsterdamse favorieten!
TOPavond gehad. Goed ontvangen, nette maar leuke bediening en professioneel. Zo als het hoort! Bijzonder lekker gegeten. Hier gaan we vaker heen!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Vermeer
Keuken: Frans
Restaurant Vermeer is een ontspannen designrestaurant waar chef-kok Sebastian Baquero Garces zijn creativiteit de vrije loop laat. Met dagelijks verse ingrediënten van lokale leveranciers weet hij de natuur op het bord tot leven te brengen. Sebastian speelt met contrasten en serveert verrassende combinaties, waarin eclectische smaken een bijzondere rol spelen. Het verrassingsmenu, zonder à la carte-opties, doet zijn naam alle eer aan en biedt een originele culinaire ervaring.
Het keukenteam van Vermeer werkt in een laboratoriumachtige omgeving, waar ze de verse producten van lokale kwekers transformeren tot robuuste gerechten met pure, volle smaken. Deze gerechten zijn het resultaat van een voortdurend creatief proces en experimenten met nieuwe smaakcombinaties.
Een avond bij Vermeer begint in de sfeervolle loungebar, waar totale ontspanning centraal staat. Hier worden dagelijks innovatieve cocktails en bijpassende bar-bites geserveerd, die de toon zetten voor de culinaire reis die volgt.
Restaurant Vermeer maakt deel uit van het NH Collection Barbizon Palace hotel, een onderdeel van het upper-upscale merk NH Collection van Minor Europe & Americas, waar gastronomie een prominente plaats inneemt.