Het Oude Dykhuys

Frans | €€€ | Menu
8,8 (257 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Chef's lunch € 59,50 € 47,50

Het Oude Dykhuys

Frans | €€€ | Menu
8,8 (257 reviews)
99% aanbevolen

4-gangen Chef's lunch € 59,50 € 47,50

Deal
4-gangen Chef's lunch
€ 59,50 € 47,50

Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.

Geniet nu bij Het Oude Dykhuys van een waanzinnig 4-gangen Chef's lunch voor slechts € 47,50. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 257 mensen zeggen over Het Oude Dykhuys

8.8 Gebaseerd op 257 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben een heerlijke avond gehad. Gastvrije ontvangst met een aperitief buiten en een verrukkelijke amuse, w.o. een keriesoepje met bosuitje. Glutenvrij is voor de keuken geen probleem, zelfs het glutenvrije brood was lekker. De bediening is uitstekend en gezellig, gelukkig niet te formeel. Een aanrader!

Marleen Dogger op 01 september 2013

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Dit is DE goede manier van invullen van een restaurantweek.

De ontvangst was prettig en ongedwongen. Een tafel voor 2 personen met voldoende ruimte op de 1e etage. De sfeer is terug te vinden in de naam van het restaurant "'t Oude Dijkhuis". Dus keurig gewitte balken in het zicht maar zeker niet storend.

Na e...

Lees hele review

Dit is DE goede manier van invullen van een restaurantweek.

De ontvangst was prettig en ongedwongen. Een tafel voor 2 personen met voldoende ruimte op de 1e etage. De sfeer is terug te vinden in de naam van het restaurant "'t Oude Dijkhuis". Dus keurig gewitte balken in het zicht maar zeker niet storend.

Na een aperitief en een smakelijke amuse bestaande uit een kip kerrie soepje en een rolletje rauwe ham op een bedje van aardappelsalade werd in een goed tempo het speciaal voor deze week ontworpen menu uitgeserveerd.
Er was keuze uit een vis- en een vlees menu.

Mijn tafeldame begon met de gepekelde en gebraden dungesneden kalfsmuis, waaronder a.o. geschaafde gorgonzola verpakt was. Terwijl ik de sofshell crab met de tartaar van zalm geserveerd kreeg. Beide gerechten waren smaakvol misschien de crab iets te zout, maar smaken mogen verschillen.
Daar mijn tafeldame geen alcohol drinkt heb ik het bij dit gerecht ook zonder gedaan.
Overigens was er een keurige wijnselectie gemaakt voor alle gerechten.

Als hoofdgerecht was er kabeljauw onder een bedje van kruiden en een bereiding gebakken met spek omwikkeld. Mijn tafeldame vond als dochter van een vishandelaar dat de smaken goed gevonden waren en de kabeljauw van een hoge versheid was. De kogelbiefstuk die ik geserveerd kreeg was gemarineerd en keurig rosé van binnen en werd geserveerd met een jus van rode wijn.
Ik kon het niet laten hierbij een Spaanse huiswijn te laten serveren. Een zeer toegankelijke rode wijn met voldoende smaak om het gerecht te completeren.
Beide gerechten zijn eenvoudig niet al te complex maar zeer goed van smaak en gemarkeerd door goede bijpassende kleinere smaken en bereidingen.

Als nagerecht was er standaard geen keuze mogelijkheid. We beide genoten van de vers fruit bereidingen. Veel soorten kwamen langs in diverse bereiding.
Een marsh mellow, merengue, ijs en een kleine bavarois samen met vers fruit gedrapeerd op een bordje en hier en daar gegarneerd met een vruchtensaus Alle gewenste smaken kwamen duidelijk naar voren.

Buiten het drie gangen diner waren er mogelijkheden om het uit te breiden. Ook het nagerecht was te vervangen door een Europese boerenkaasplank. Ik heb dit (achteraf) tot mijn spijt niet gedaan, de kazen die ik wel gezien heb maar niet genoten zagen er smakelijk en goed gerijpt en zeer smakelijk uit.
De wijze waarop ze uitgesneden en geserveerd zijn liet de kwaliteit van de de (in dit geval) gastheer naar voren komen.

Buiten het compliment voor de keuken is de bediening een compliment waardig. Geen plichtmatig serveren van gerechten met het opdreunen van ingrediënten, maar kennis en plezier hebben in het VAK van gastheer/gastvrouw straalt van de medewerkers af.

Kortom ’t Oude Dijkhuis’ ziet ons ook buiten deze week terug als klant.

André en Anneke

Andre Grundmann op 01 september 2013

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Bijzonder gastvrij restaurant, wat wij iedereen zouden willen aanbevelen om een keer te proberen.
Vriendelijke bediening, die verstand van zaken hebben.
Wij hebben prima gegeten, het was lekker en bijzonder.
Voor ons een topper.

Piet Cappel op 01 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Voor de zoveelste ( ? ) keer "t Oude Dykhuys en als gewoonlijk genieten.
Al bij het eerste drankje een heerlijke amuse. Het diner uitgebreid met een
extra gang en na het nagerecht een heerlijk aangekleed kopje koffie.

Voor al diegenen die dit restaurant niet kennen (kunnen wij ons niet voorstellen)
DIT IS EEN TOPPER.

Hartelijke groet, Fam. Huurman.

Familie Huurman op 31 augustus 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

wij hebben heerlijk gegeten,en de menukaart en de keuze die je kon maken was goed.
wij hebben met 8 mensen aan een ronde tafel gezeten,en dat was uitermate gezellig voor iedereen.
de gastvrijheid was zo goed dat wij waarschijnlijk volgend jaar weer van de partij zijn.

beadankt

Aad en Ineke Huurman op 31 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Oude Dykhuys

Keuken: Frans

Restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek is een klassiek en sfeervol restaurant. Dit is de ideale plek om te ontspannen en genieten tijdens een heerlijke lunch of diner. Aan de prachtige bar van het restaurant kun je genieten van een aperitief.

De keuken is geheel Frans en maakt gebruikt van de beste ingrediënten, recepturen en technieken. Ze staan bekend om de combinatie van klassieke eenvoud en pure klasse. Van de Haarlemmermeerse Victoria-aardappelen worden hier heerlijke verse frieten gemaakt.

Bij het restaurant is een wijnkelder. Iedere avond wordt er een speciaal wijnarrangement samengesteld. Zo worden er de beste wijnen geserveerd bij jouw lunch of diner.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Lisserbroek e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden