Restaurant Showw

Nederlands, Plant-based | €€€ | Menu
9,9 (4 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen Tasting diner € 109,- € 87,-

Restaurant Showw

Nederlands, Plant-based | €€€ | Menu
9,9 (4 reviews)
100% aanbevolen

5-gangen Tasting diner € 109,- € 87,-

Deal
5-gangen Tasting diner
€ 109,- € 87,-

FNV maakt luxe uit eten gaan voor iedereen bereikbaar tijdens de FNV restaurantactie. Spaar bij de FNV voor een heerlijke korting bij de 500 leukste restaurants van Nederland.

Reserveer nu extra voordelig bij Restaurant Showw en laat je culinair verwennen met het 5-gangen Tasting diner voor slechts € 87,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De kortingsprijs is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Deal
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 89,- € 65,-

Ga voordelig uit eten tijdens de FNV restaurantactie! Spaar in de winkel voor fantastische kortingen bij heerlijke restaurants door heel Nederland.

Geniet nu bij Restaurant Showw van een waanzinnig 4-gangen Gault&Millau lunch voor slechts € 65,-. Dit is de aanbiedingsprijs, korting is hier al verrekend.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!

Let op! De korting is alleen geldig bij een online reservering via deze website.

De korting wordt berekend over je restaurantrekening exclusief de drankjes en supplementen.

Voor meer informatie over de spaaractie bekijk onze voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 4 mensen zeggen over Restaurant Showw

9.9 Gebaseerd op 4 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Uitmuntend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de tweede keer gedineerd bij Showw . Vorige keer waren we al heel erg enthousiast en dit keer wederom. Het is weer beter geworden .

De gerechten zijn prachtig opgemaakt , in balans en goede variatie. Het team wat er werkt is zeer gastvrij , goed op elkaar ingespeeld en alles loopt gesmeerd . We zien jullie w...

Lees hele review

Voor de tweede keer gedineerd bij Showw . Vorige keer waren we al heel erg enthousiast en dit keer wederom. Het is weer beter geworden .

De gerechten zijn prachtig opgemaakt , in balans en goede variatie. Het team wat er werkt is zeer gastvrij , goed op elkaar ingespeeld en alles loopt gesmeerd . We zien jullie weer in september ! We kijken er nu al naar uit .
Heel veel dank voor wederom een heerlijke avond .

Sven Hermsen op 27 juli 2024
Geverifiëerd

"Leuke ervaring bij Showw"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Leuk restaurant met goede service, naarmate het restaurant zich vulde met klanten zag je dat het personeel meer moeite had om iedereen tevreden te stellen.

Vincent op 18 juni 2024
Geverifiëerd

"sterrenrestaurants Showw Amsterdam "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

This restaurant was great. The food was delicious and the wine was made just right. The young friendly waiters were attentive and made sure that we were doing good always checking in on us quite often. We will recommend other people to visit this great restaurant.
In summary the services and quality are highly regarded.
Top,top,top

Francisco op 11 juni 2024

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastisch restaurant. We hadden een heerlijk 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Wat een prachtige en smakelijke gerechten. Ster-waardig!! Personeel was zeer professioneel, vriendelijk en attent. Mooie aankleding, goede stoelen. Parkeren in ondergelegen parkeergarage (gratis indien plek beschikbaar) is e...

Lees hele review

Wat een fantastisch restaurant. We hadden een heerlijk 5 gangen menu met bijpassende wijnen. Wat een prachtige en smakelijke gerechten. Ster-waardig!! Personeel was zeer professioneel, vriendelijk en attent. Mooie aankleding, goede stoelen. Parkeren in ondergelegen parkeergarage (gratis indien plek beschikbaar) is een bonus. We hebben genoten, kunnen het bij iedereen aanbevelen en komen zeker terug.

Sylvia Kemp op 09 juni 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Showw

Keuken: Nederlands, Plant-based

Welkom bij Showw, het restaurant van Dorus Floris & Lendl Mijnhijmer, gevestigd in het kantoorpand Crossover, recht tegenover de RAI in Amsterdam. Showw opent haar deuren vier dagen per week en verwelkomt gasten in een sfeervolle setting met een grote open keuken. Hier draait alles om Culinair Comfort Food met diepe smaken en gerechten vol emotie, waarbij je zelfs je vingers wilt aflikken van de heerlijke sauzen!

Bij Showw staat comfort centraal, zowel op het bord, in het glas als aan tafel. De driehoek van genot wordt compleet gemaakt met een uitgebreide selectie wijnen, afgestemd op diverse smaken en prijscategorieën. De service bij Showw is gedetailleerd, verfrissend en staat hoog in het vaandel.

Met circa zestig zitplaatsen, inclusief 44 in het restaurant, vier bij de Chef's Table en maximaal twaalf in de private dining-ruimte, biedt Showw een intieme en gastvrije setting. Het interieur van Showw combineert moderne elegantie met een subtiel rauw randje, waar rijke materialen en artistieke structuren samenkomen in een tijdloze en tegendraadse ambiance. Ervaar de ingetogen luxe en industrieel artistieke sfeer bij Showw!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering. Neem contact met ons op telefoonnummer (010) 211 00 90 of per email via [email protected]

Ja, je kunt je oude code weer gebruiken die je voor de geannuleerde reservering heeft gebruikt. Deze code is na het annuleren weer actief geworden. Doet de code het echter niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected].

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

HEERLIJK aanbiedingen

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden