Wat 83 mensen zeggen over De Juwelier*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor het eerst bij de Juwelier en smakelijk gegeten. We hadden gereserveerd om 18.00 uur en kregen de tijd tot 19.45 uur (vroege shift), maar het restaurant bleef tot 19.00 uur vrijwel leeg. Voor onze tevoren opgegeven dieetwensen was geen alternatief bedacht, dit geschiedde (pas) aan tafel. Prima amuse en heerlijk ...
Lees hele reviewVoor het eerst bij de Juwelier en smakelijk gegeten. We hadden gereserveerd om 18.00 uur en kregen de tijd tot 19.45 uur (vroege shift), maar het restaurant bleef tot 19.00 uur vrijwel leeg. Voor onze tevoren opgegeven dieetwensen was geen alternatief bedacht, dit geschiedde (pas) aan tafel. Prima amuse en heerlijk voorgerecht. Het hoofdgerecht (lam) was lauw en kaal maar hoog op smaak. Een bijpassend glas Franse wijn was goed voor € 14,-. Het dessert viel tegen: een 'klodder' karamelijs met teveel zout en een nauwelijks tastbare hoeveelheid olijfolie in een koffiekopje. Wel heel simpel en een ster-restaurant onwaardig. Bij de koffie moest er zo lang naar een zoetje gezocht worden, dat deze maar zonder zoetje werd opgedronken. Dit werd goed gemaakt met een tweede kopje, met nogmaals een heerlijke Madeleine. Al met al een goed adres maar de service en details mogen nog wat meer aandacht krijgen.
Warm welkom, fantastisch gegeten n prachtig decor van beeldschoon servies
Een zeer bijzonder restaurant met verrassende/originele gerechten, fijne/correcte bediening, uitstekend wijnadvies, je waant je écht in Frankrijk, kortom een aanrader
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over De Juwelier*
Keuken: Frans
Restaurant De Juwelier, gevestigd in Amsterdam en bekroond met een Michelinster, betovert gasten met zijn retrostijl bistro vol karakter. Onder leiding van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot, biedt het à la carte menu verrassende gerechten met minder bekende ingrediënten zoals kalfsnieren, waar traditionele invloeden samensmelten met eigentijdse flair. Een uitmuntend restaurant waar gasten kunnen genieten van intense smaken, hoogwaardige ingrediënten en de finesse van de Franse keuken.
De foto's zijn gemaakt door: (c) Chantal Arnts