Wat 22 mensen zeggen over Rosto
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke gerechten en bijpassende wijnen en super attente bediening. Komen zeker terug.
Het begin was goed en belovend. We hadden een tijdslot gekozen 6pm voor ons 4 gangen chefs menu. Tot het tussen gerecht liep het goed.op het hoofdgerecht hebben we lang moeten wachten. We kregen het idee dat het hele restaurant op hetzelfde moment het hoofdgerecht kregen opgediend. Zelfde geld voor het dessert. We w...
Lees hele reviewHet begin was goed en belovend. We hadden een tijdslot gekozen 6pm voor ons 4 gangen chefs menu. Tot het tussen gerecht liep het goed.op het hoofdgerecht hebben we lang moeten wachten. We kregen het idee dat het hele restaurant op hetzelfde moment het hoofdgerecht kregen opgediend. Zelfde geld voor het dessert. We waren om half 10 weer op weg naar huis.
Het eten was vrij zout. Wat de andere smaken teniet deed.
Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Het eten was verrukkelijk! Smaken waren perfect in evenwicht, bij alle gerechten inclusief de vegetarische. Ook de wijncombinatie was goed. De bediening was heel attent, zoals je het tegenwoordig zelden ziet. Alleen de zaal is een beetje kil. Aan het begin was de muziek net iets te hard, maar werd wel op een gegeven moment zachter gezet.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
Over Rosto
Keuken: Frans, Nederlands
Op loopafstand van het centraal station, met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en in de nabijheid van alles wat de Leidse binnenstad zo aantrekkelijk maakt, is midden in historische centrum op de Oude Rijn 1a Restaurant Rosto gevestigd.
In 2021 heeft Rosto in een prachtig pand uit 1800 haar deuren geopend. Een restaurant waar een culinaire beleving, vriendelijkheid, gastvrijheid en lekker eten met vrienden/familie in een huiskamergevoel centraal staat. Waar de kleuren blauw, olijfgroen, goud, je het gevoel van rebels, speels en uniek geven en een ervaring die je met andere wilt beleven. Een Frans moderne keuken met internationale invloeden, samengesteld uit lokale en regionale producten.
De keukenbrigade staat onder leiding van Chef-kok Robin Stoof die in diverse gerenommeerde restaurants, bij diverse sterren restaurants en met een culinair avontuur in Bonaire, zijn geheel eigen stijl heeft ontwikkeld. Zijn innovatieve menu’s in combinatie met moderne kooktechnieken dagen je uit te genieten van ieder ingrediënt en de lokale en regionale producten waarmee hij deze bereidt. Met veel respect voor de producten, passie en gedrevenheid worden de gerechten door hem en zijn team bereidt met als enige doel: een onvergetelijke avond te laten beleven.
Een bijzondere en onvergetelijke ervaring waar je met 4 personen tegelijk van een gastronomisch Chefs menu kunt genieten onder het toezien van de inspanningen van de keukenbrigade welke speciaal voor je het menu bereidt. En deze beleving wordt natuurlijk helemaal compleet als je dit combineert met een wijnarrangement of een mooie fles wijn van de wijnkaart.