What 98 people say about Wils*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Dit is een eerste kennismaking met een Michelin ster restaurant. De lunch is goed, maar niet alle gerechten zal ik persoonlijk als eerste van een kaart kiezen, maar dat is persoonlijk. Ik heb geen idee wat ik heb gegeten, behalve varkensnek. De service is uitmuntend, fantastisch, alle superlatieven kan ik loslaten....
Read full reviewDit is een eerste kennismaking met een Michelin ster restaurant. De lunch is goed, maar niet alle gerechten zal ik persoonlijk als eerste van een kaart kiezen, maar dat is persoonlijk. Ik heb geen idee wat ik heb gegeten, behalve varkensnek. De service is uitmuntend, fantastisch, alle superlatieven kan ik loslaten. Aanbevelen? Tsja, ik zal zeggen probeer het en ervaar het zelf. In ieder geval doen de mensen het uiterste best om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Voor mensen die slecht ter been zijn, een uitstekende locatie om er te komen. Even bij de benzinepomp parkeren, uitstappen en je loopt 15 meter. Dan de auto elders parkeren.
Erg onder de indruk van begin tot einde!
The food was absolutely sublime. In particular the simple sounding dish of potato nudeln - just a flavour explosion. Dessert as well sounded so simple but the impact on your taste buds was indescribable. Only word for the flavours is simply sublime. Service as well was lovely, attentive but discreet. What a gem...
Read full reviewThe food was absolutely sublime. In particular the simple sounding dish of potato nudeln - just a flavour explosion. Dessert as well sounded so simple but the impact on your taste buds was indescribable. Only word for the flavours is simply sublime. Service as well was lovely, attentive but discreet. What a gem hidden out of the 'normal' spot lighted area. Cant recommend enough and definitely look forward to my next visit
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Wils*
Cuisine: Scandinavian, French
At Restaurant Wils in Amsterdam, they know how to quench your fervent desire for high-end culinary food and gastronomy with their phenomenal dishes! The restaurant gets its name from architect Jan Wils who designed the Olympic Stadium for the 1928 Games. This brought the Olympic fire back to the city and restaurant Wils* took its inspiration from it. Executive Chef Joris Bijdendijk, Head Chef Thomas Valen his brigade know how to tame this fire and can use their wood-fired ovens for delicious and refined dishes. Taste a casual atmosphere in a grand but very intimate interior inspired by an American brasserie.
When will you come tame the fire at restaurant Wils*?