What 23 people say about Brasserie Bruis
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijk gegeten bij Bruis; mooie gerechten in een 4-gangenmenu; in mooie balans met elkaar. De oude look van Petossi is er nog steeds;
We kregen gelukkig een tafel in een rustige hoek want de tafeltjes staan hier wel erg dicht op elkaar. Zo hoor je elk gesprek van je buren, ook - of juist - als je dat helemaal niet wilt. De bediening is goed, evenals het eten. Geen opgedirkt Michelin-gedoe zoals bij de grote broer (of zus) Ratatouille, wat trouwens...
Read full reviewWe kregen gelukkig een tafel in een rustige hoek want de tafeltjes staan hier wel erg dicht op elkaar. Zo hoor je elk gesprek van je buren, ook - of juist - als je dat helemaal niet wilt. De bediening is goed, evenals het eten. Geen opgedirkt Michelin-gedoe zoals bij de grote broer (of zus) Ratatouille, wat trouwens een belevenis op zich is om een keertje mee te maken. Bij Bruis krijg je eerlijk eten voor een prima prijs.
Amen.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Brasserie Bruis
Cuisine: Mediterranean, French
Brasserie Bruis is the charming sister of the Michelin-starred restaurant Ratatouille, owned by chef Jozua Jaring and Lucas Knoll. You'll find Brasserie Bruis at Lange Veerstraat 15, right in the lively center of Haarlem. The dedicated staff, trained at the highest level in the Netherlands, join forces to lead this contemporary and luxurious brasserie.
The extensive wine list has been carefully curated by an experienced sommelier, offering a wide range of choices, from beautiful affordable wines to exclusive gems. At Brasserie Bruis, you can indulge in fresh and luxurious products in a relaxed atmosphere. The menu reflects the seasons and is regularly updated, ensuring you are continually surprised by new culinary delights.