What 23 people say about Brasserie Bruis
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Geen prettige avond gehad. Het eten viel vreselijk tegen. Het is met deze aanbieding niet mogelijk van de kaart te kiezen. We kregen een verrassingsmenu. Dat was geen verrassing maar een desillusie.Piepkleine porties. Er lag nauwelijks iets op het bord. Friet en brood bijbesteld. Thuis nog wat extra gegeten. Het was...
Read full reviewGeen prettige avond gehad. Het eten viel vreselijk tegen. Het is met deze aanbieding niet mogelijk van de kaart te kiezen. We kregen een verrassingsmenu. Dat was geen verrassing maar een desillusie.Piepkleine porties. Er lag nauwelijks iets op het bord. Friet en brood bijbesteld. Thuis nog wat extra gegeten. Het was er ook erg lawaaiig ondanks dat er weinig mensen waren. Muziek stond ook erg hard. We konden elkaar nauwelijks verstaan. Moesten naar elkaar toebuigen om elkaar te verstaan.Heel vermoeiend. We hadden een korting van 5 euro via dining city op het 3 gangen menu maar dit was dus knap waardeloos. Wat een verspilling van ons geld. Uiteindelijk een bizar hoge rekening voor deze desillusie. Voor ons nooit meer Bruis.
Een hele dikke aanrader! Fijn en persoonlijk bediend, mooi opgemaakte borden en alles zeer goed op smaak. Enige minpuntje waren de porties van het hoofdgerecht, die waren beduidend kleiner dan onze buren (die dezelfde gerechten hadden besteld, maar niet in restaurantweek - foto's zijn trouwens van voorgerecht)
We hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan...
Read full reviewWe hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan veel beter. Op de rekening, die ik pas thuis nader bekeek, bleek dat er voor de salade en de frieten extra betaald moest worden.
Map All restaurant deals in Haarlem
About Brasserie Bruis
Cuisine: Mediterranean, French
Brasserie Bruis is the charming sister of the Michelin-starred restaurant Ratatouille, owned by chef Jozua Jaring and Lucas Knoll. You'll find Brasserie Bruis at Lange Veerstraat 15, right in the lively center of Haarlem. The dedicated staff, trained at the highest level in the Netherlands, join forces to lead this contemporary and luxurious brasserie.
The extensive wine list has been carefully curated by an experienced sommelier, offering a wide range of choices, from beautiful affordable wines to exclusive gems. At Brasserie Bruis, you can indulge in fresh and luxurious products in a relaxed atmosphere. The menu reflects the seasons and is regularly updated, ensuring you are continually surprised by new culinary delights.