Deal
Deal
Discount
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Restaurant 1397 and enjoy a wonderful 4 course Gault&Millau menu for €49.95. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 May 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 62 people say about Restaurant 1397
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We hadden hoge verwachtingen. Helaas niet helemaal wat we verwachte. Echt te duur voor wat je krijgt.
Bij aankomst werd er gevraagd of we een aperitief in de lounge wilden nuttigen. Om hier te komen, werden we door de keuken geleid. Heel leuk om de chefs daar bezig te zien. Na de amuses en en lekker glaasje huiscava gingen we naar onze tafel. Daar werd een heerlijk 6-gangen diner geserveerd met bijpassende wijnen. ...
Read full reviewBij aankomst werd er gevraagd of we een aperitief in de lounge wilden nuttigen. Om hier te komen, werden we door de keuken geleid. Heel leuk om de chefs daar bezig te zien. Na de amuses en en lekker glaasje huiscava gingen we naar onze tafel. Daar werd een heerlijk 6-gangen diner geserveerd met bijpassende wijnen. Een aangeklede koffie met 5 verschillende zoetigheden sloot de geweldige avond af. De bediening was super en wist veel te vertellen over de gerechten. De sommelier lichtte elke wijnen toe en deze pasten goed bij de gerechten. Kortom we hebben een topavond gehad.
Heerlijk gegeten en en prachtige wijnen mogen genieten. Enige minpuntje was de service die de tafel tijdens een gesprek niet liet uitpraten maar inbrak met vragen. Dit werd als hinderlijk ervaren.
Map All restaurant deals in Bergen op Zoom
About Restaurant 1397
Cuisine: French, Dutch, Seafood
Restaurant 1397 is located in the historic center of Bergen op Zoom. The name refers to 1397, the year in which De Draak certainly already existed. In this restaurant, the experience and culinary enjoyment are of paramount importance. One finds here a contemporary innovative cooking style with worldly influences, but the Dutch kitchen forms the basis. The drinks menu is carefully constructed with established and alternative drinks.
Wat een ongelooflijk , ongeloofwaardig verhaal .
In eerste instantie al omdat de “kundige “ recensent zijn / haar visie anoniem de “ wereld in slingert “ Dat is wel heel erg dapper !! We hebben hier wel een vermoeden wie deze visionairs zijn geweest maar een vermoeden dien je voor jezelf te houden is onze mening , dat getuigt van respect .
Een vaststaand feit mag je delen maar ook dan doe je dat op een verantwoorde manier zonder de ander te kwetsen .
Laten we beginnen met de beoordeling voor keuken , service … op beiden scoort ons restaurant 9 op 10 punten en op sfeer 7 op 10 punten .. laatste is altijd subjectief omdat de ene mens een armstoel wel mooi vindt en de andere bezoeker die wat minder .
Ik vraag me in gemoede af welke verwachtingen deze gasten hadden als je zulke “ punten “ uitdeelt ; hadden we overal 12 op 10 moeten scoren ????
Helaas niet wat we verwachte … daar hoort een N achter volgens mij en te duur voor wat je krijgt . Daar kunnen we echt helemaal niets mee ; elke gast kijkt eerst op de site van het restaurant dat hij voornemens is te bezoeken en dan weet je in welke prijsklasse dat restaurant valt .
De uiteindelijke hoogte van de nota heb je ook zelf in de hand omdat bij alles wat je extra bestelt een bedrag vermeld staat .
Dus te duur voor wat je krijgt beste lezer van deze reactie …. Kijk eens naar de andere recensies want dat geeft uiteindelijk een goed beeld .
En .. er zijn natuurlijk ook gasten die alles erg veel beter weten dan de beroepsbeoefenaren hoe het hoort / moet / zou moeten en hoeveel tijd een medewerker in de bediening of keuken aan hun tafel dient te staan .
En , eerlijk gezegd , daar ben ik nooit zo van onder de indruk … dat zie ik ook in andere restaurants gebeuren en dan denk ik altijd Goh … wat bezielt deze mensen en zouden deze mensen ook in onze bedrijfstak werkzaam zijn ???
Ik hoop van niet , ik weet eigenlijk zeker van niet omdat elke medewerker in ons vak weet welke prestaties er geleverd moeten worden . En de inspecteurs van Gault Millau en de Guide Michelin altijd een goed en ter zake doende reactie geven omdat zij VAKMENSEN zijn en geen scheepslui aan de wal .