What 544 people say about Joelia*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Hier een lunch aan mijn ouders cadeau gegeven, ze hebben heerlijk genoten en gaan snel nog een keer terug
Voor het eerst bij Joelia na leiding switch. In de week dat ze hun ster wisten te behouden. Ontvangst was als vanouds zeer goed, ook zonder de heer Reimers. Zijn opvolger doet het zeer goed. De amuses waren top, we miste natuurlijk wel de Erasmusbrug een beetje de heerlijke nootjes. Maar we begrijpen dat de nieuwe c...
Read full reviewVoor het eerst bij Joelia na leiding switch. In de week dat ze hun ster wisten te behouden. Ontvangst was als vanouds zeer goed, ook zonder de heer Reimers. Zijn opvolger doet het zeer goed. De amuses waren top, we miste natuurlijk wel de Erasmusbrug een beetje de heerlijke nootjes. Maar we begrijpen dat de nieuwe chef zijn stempel wil zetten. We hebben liever geen alcohol en hebben gekozen voor mocktails, deze waren voortreffelijk, heerlijk. Alle gangen waren heerlijk, maar het hoofdgerecht viel echt tegen. Twee blokjes kip met weinig smaak en ook een beetje eenvoudig gepresenteerd, zie foto. Het pre-dessert was een leuke verrassing en lekker. De bediening was voortreffelijk en zeer attent om een kleine attentie voor de verjaardag van mijn vrouw aan te bieden in de vorm van een mouse ballon, zie de foto. Bij vertrek weer de hartelijkheid van het personeel ervaren. We gingen met een goed gevoel naar huis, maar hopen dat bij een volgende keer er geen kipblokjes op het menu staan
Onervaren personeel; eten ok maar niet naar verwachting
Map All restaurant deals in Rotterdam
About Joelia*
She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.
The young, challenging, sexy and above all cheeky restaurant Joelia in Rotterdam is one for the bucket list. It's a place where you want to be, you don't just come there to eat, that's not even possible... Because the city of Rotterdam is the 'gift' you always get. Chef Mario Ridder tries to seduce his guests and plays all your senses with unknown and exciting flavours which leads to an experience of top gastronomy in all its facets. Everything is based on feeling and at the same time down to the last detail.
The view of the kitchen and the impressive wine collection provides spectacle. The wine cellar is Mario's biggest hobby and consists of a collection of 12000 special bottles. On the wine list you will find an assortment of wines that are the result of decades of travelling, tasting and collecting. The wine cellar breathes passion and you will taste it.
The restaurant was awarded a Michelin star in 2016 and has 17.5 Gault&Millau points. Step into the world of Joelia, the pride of Mario, and let yourself be surprised by the unknown.