What 135 people say about Amarone*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Als altijd, goed tot zeer goed
Wij aten bij Amarone op basis van een Heerlijk aanbieding voor de lunch op Valentijnsdag. Het menu was verrassend en het wijnarrangement ook. Ik had geen plaats meer voor koffie en friandises helaas. Van de Japanse invloeden had ik iets meer verwacht al was de eerste amuse wel Japans georiënteerd. Bij de 5 gangen we...
Read full reviewWij aten bij Amarone op basis van een Heerlijk aanbieding voor de lunch op Valentijnsdag. Het menu was verrassend en het wijnarrangement ook. Ik had geen plaats meer voor koffie en friandises helaas. Van de Japanse invloeden had ik iets meer verwacht al was de eerste amuse wel Japans georiënteerd. Bij de 5 gangen werden maar liefst 3 amuses gepresenteerd. Wij hebben en geanimeerde middag doorgebracht bij Amarone. Terecht dat zij nog steeds een Michelinster hebben. Wij komen nog eens terug!
Eten bij Amarone is een bijzondere ervaring, de mooie smaakcombinaties van de gerechten, en de uitstekende service van het personeel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De chefkok en zijn team zorgen ervoor dat het jou als gast aan niets ontbreekt. De sfeervolle inrichting met de heerlijke Kimono Dining Chairs,...
Read full reviewEten bij Amarone is een bijzondere ervaring, de mooie smaakcombinaties van de gerechten, en de uitstekende service van het personeel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De chefkok en zijn team zorgen ervoor dat het jou als gast aan niets ontbreekt. De sfeervolle inrichting met de heerlijke Kimono Dining Chairs, en het prachtige servies maken het helemaal af. Kortom, een absolute aanrader, en ik kom hier zeker weer terug !
Map All restaurant deals in Rotterdam
About Amarone*
Restaurant Amarone* is located in the lively shopping street de Meent in Rotterdam. The restaurant exudes a classic, luxurious atmosphere.
Jan van Dobben will be the owner of star restaurant Amarone in Rotterdam from 1 July 2018. The chef was co-owner of the restaurant since last year. His wife and oenologist Yoshiko van Dobben-Takayama fulfils the role of hostess-sommelier.
Jan van Dobben's style is based on French, modern and Japanese cuisine. He always allows the core of the flavour in the ingredients to speak and ensures harmony in dishes.
Together with his wife, Sous-chef Yuri Wattimena and Maitre Jasper Verhagen they managed to keep the star in 2019. The enthusiastic team ensures a relaxed relationship with the guests in this restaurant with international appeal. In total the restaurant has 15 Gault & Millau points.