Deal
6 course Gault&Millau menu
€78
€62
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at De Molenaar and enjoy a wonderful 6 course Gault&Millau menu for €62. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
Reserve a table Reserve a tableWhat 69 people say about De Molenaar
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Groot talent staat hier in de keuken. Hij was al goed, maar groeit en heeft inmiddels een eigen signatuur ontwikkeld.
Heerlijk gegeten en servicegerichte bediening.
Het was een verwenavond. Aandachtspuntje, dat moet er toch ook zijn. Wellicht nog wat mooiere wijnen selecteren bij het menu.
Heerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n...
Read full reviewHeerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n jonge leeftijd al zo koken; dat belooft nog wat! En waar kom je dat tegen dat de chef-kok je zelf terugbelt na je reservering. We komen zeker binnenkort terug; als het kan 's middags in het weekend.
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets...
Read full reviewWe werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets, terwijl het ook regende, kwam de chef naar ons toe om ons een paraplu aan te bieden. Dit was tekenend voor de service van de molenaar. De nieuwe chef van dit restaurant maakt het bezoek aan de molen tot een bijzonder aangename culinaire ervaring.
Ik kende het restaurant van bezoeken in 2014 en 2015, destijds met een andere eigenaar met Michelin ster,
Er is met de nieuwe eigenaar/kok weinig veranderd, zelfde kwaliteiten, eten, ambiance , service, kortom top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en lief...
Read full reviewMet enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en liefde koesteren. Dit maal bij De Molenaar, in de oude korenmolen Hunsingo in Onderdendam. Prachtig gelegen aan het water in een sfeervol Gronings dorpje. Dickens in de lente zeg maar. Deze woensdagavond was het restaurant goed bezocht. Martin Kooijker, de aardige jonge kok van dit voormalig sterrenrestaurant heeft de zaak overgenomen en het menu naar eigen inzicht aangepast. Het is er zeker niet slechter van geworden. De ontvangst was aller vriendelijkst, de ober voorkomend, het eten zeer smakelijk en de voorgestelde wijnen smaakvol passend en verrassend. Wat een heerlijke culinaire avond. We waren als gewoonlijk de laatsten die vertrokken. Een deel van ons gezelschap bleef op zolder overnachten en genoot de ochtend na dit feestmaal nog van een heerlijk ontbijt. Respect en complimenten voor het team, maar vooral voor de jonge eigenaar die zonder kapsones de sterren van de hemel kookt en dan ook nog even de vloer dweilt. Fantastisch.
Map All restaurant deals in Onderdendam
About De Molenaar
In the Groningen village of Onderdendam you are at the right place for a pleasant afternoon or gastronomic evening at restaurant De Molenaar. Where once the Hunsingo flour mill was located, nowadays this beautiful culinary restaurant is located.
Chef Martin Kooijker is at the head of the kitchen. The chef cooks with all seasons, and you experience that in his culinary creations. The pleasure that the passionate chef experiences cooking, you will certainly taste and see it reflected in the dishes. The tasteful menu with Dutch twist consists of fresh ingredients at all times. To make your evening complete, the wine expert Lolo Zuidema is ready to advise you on a carefully selected matching wine.