De Molenaar

French, Dutch | €€€
9,7 (69 reviews)
100% recommended

6 course Gault&Millau menu €78 €62

De Molenaar

French, Dutch | €€€
9,7 (69 reviews)
100% recommended

6 course Gault&Millau menu €78 €62

Deal
6 course Gault&Millau menu
€78 €62

FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.

Book now at De Molenaar and enjoy a wonderful 6 course Gault&Millau menu for €62. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Please note! The discount is only valid with a online reservation

The discount is calculated over your total bill excluding drinks.

For more information please refer to our terms and conditions.

Reserve a table Reserve a table

What 69 people say about De Molenaar

9.7 Based on 69 reviews. 100% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Jonge, Charmante Topkok"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Groot talent staat hier in de keuken. Hij was al goed, maar groeit en heeft inmiddels een eigen signatuur ontwikkeld.
Heerlijk gegeten en servicegerichte bediening.
Het was een verwenavond. Aandachtspuntje, dat moet er toch ook zijn. Wellicht nog wat mooiere wijnen selecteren bij het menu.

Helena at 28 September 2018

"Zeer veelbelovend"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n...

Read full review

Heerlijk gegeten en gedronken bij dit oude adres met nieuwe naam en nieuwe chef-kok. Frans georiënteerde gerechten met eigen twist vergezeld van prima eigenzinnige wijnen en zeer prettige bediening. Fantastisch luchtige eendenlever sprong er uit; heel mooi gemaakt met daarbij een lekkere niet verwachte wijn. Op zo'n jonge leeftijd al zo koken; dat belooft nog wat! En waar kom je dat tegen dat de chef-kok je zelf terugbelt na je reservering. We komen zeker binnenkort terug; als het kan 's middags in het weekend.

Bert en Liesbeth at 23 July 2017

"Heerlijk avondje uit eten! "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets...

Read full review

We werden zeer vriendelijk ontvangen. Na diverse smakelijke amuses, vooral het soepje van waddengarnalen was verrukkelijk, volgden nog onder andere een perfect gegaard stuk vis en een heerlijk assortiment dessertgerechtjes. De wijnen pasten er perfect bij en alles zag er prachtig uit. Toen we vertrokken, op de fiets, terwijl het ook regende, kwam de chef naar ons toe om ons een paraplu aan te bieden. Dit was tekenend voor de service van de molenaar. De nieuwe chef van dit restaurant maakt het bezoek aan de molen tot een bijzonder aangename culinaire ervaring.

Jacquelien Rothfusz en Jaap Vis at 16 July 2017

"Fijne avond gehad in de Molen"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ik kende het restaurant van bezoeken in 2014 en 2015, destijds met een andere eigenaar met Michelin ster,
Er is met de nieuwe eigenaar/kok weinig veranderd, zelfde kwaliteiten, eten, ambiance , service, kortom top. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wout Floris at 17 April 2017

"Culinair genieten"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en lief...

Read full review

Met enige regelmaat bezoeken we met vijf oud collega’s een restaurant. Om vast te stellen dat vroeger alles beter ging, toen wij nog ‘in charge’ waren en vervolgens lekker even bij te praten over ons huidige en toekomstige leven. Het zijn harmonische hoogtepuntjes van vriendschap geworden die we met aandacht en liefde koesteren. Dit maal bij De Molenaar, in de oude korenmolen Hunsingo in Onderdendam. Prachtig gelegen aan het water in een sfeervol Gronings dorpje. Dickens in de lente zeg maar. Deze woensdagavond was het restaurant goed bezocht. Martin Kooijker, de aardige jonge kok van dit voormalig sterrenrestaurant heeft de zaak overgenomen en het menu naar eigen inzicht aangepast. Het is er zeker niet slechter van geworden. De ontvangst was aller vriendelijkst, de ober voorkomend, het eten zeer smakelijk en de voorgestelde wijnen smaakvol passend en verrassend. Wat een heerlijke culinaire avond. We waren als gewoonlijk de laatsten die vertrokken. Een deel van ons gezelschap bleef op zolder overnachten en genoot de ochtend na dit feestmaal nog van een heerlijk ontbijt. Respect en complimenten voor het team, maar vooral voor de jonge eigenaar die zonder kapsones de sterren van de hemel kookt en dan ook nog even de vloer dweilt. Fantastisch.

Peter at 14 April 2017

Map All restaurant deals in Onderdendam

Show phone number

About De Molenaar

Cuisine: French, Dutch

In the Groningen village of Onderdendam you are at the right place for a pleasant afternoon or gastronomic evening at restaurant De Molenaar. Where once the Hunsingo flour mill was located, nowadays this beautiful culinary restaurant is located.

Chef Martin Kooijker is at the head of the kitchen. The chef cooks with all seasons, and you experience that in his culinary creations. The pleasure that the passionate chef experiences cooking, you will certainly taste and see it reflected in the dishes. The tasteful menu with Dutch twist consists of fresh ingredients at all times. To make your evening complete, the wine expert Lolo Zuidema is ready to advise you on a carefully selected matching wine.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Onderdendam

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

We would love to help you with your reservation. You can contact us by phone +31 10 211 00 90 or by email via [email protected]

Yes, you can use the same voucher code for a new reservation. This code is active again after you canceled your reservation. Any problems with your code? Please contact [email protected].

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

HEERLIJK offers

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities