Deal
Deal
Discount
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Fletcher Hotel-Restaurant Rooland and enjoy a wonderful 3 course Fletcher's Selection menu for €19.50. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 May 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 30 people say about Fletcher Hotel-Restaurant Rooland
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Op een zondagavond met 3 personen gebruik gemaakt van de aanbieding. Het eten was lekker: soepje, varkenshaasje met toebehoren en een lekkere brownie met ijs en slagroom toe. Voor het geld was het ruim voldoende en lekker.
Rustig restaurant, zonder dat het saai is. De bediening is zeer vriendelijk. Je kunt echt de tijd nemen om heel lekker te eten, want het eten was echt heel lekker en mooi gepresenteerd.
Het was niet de eerste keer dat we bij Roland gingen eten en ook deze keer zijn we niet teleurgesteld. Het geserveerde driegangendiner was van uitstekende kwaliteit en ook de bediening aan tafel was goed en vriendelijk. Al met al was het weer de moeite waard
Map All restaurant deals in Arcen
About Fletcher Hotel-Restaurant Rooland
Cuisine: French
In our à la carte restaurant you can dine with a great view of the Meuse valley. The chef cook will surprise you with its creative cooking with a light accent of typical local and fresh products. In our restaurant you can enjoy a delicious dinner, lunch and / or fine wine. With us you can enjoy a variety of dishes in a welcoming atmosphere. In the kitchen we work with seasonal specialties like asparagus, mushroom and game dishes.