Wolf Atelier

French | €€
9,1 (360 reviews)
98% recommended

ALL-IN 5 course Gault&Millau dinner €154.50 €123.50

Wolf Atelier

French | €€
9,1 (360 reviews)
98% recommended

ALL-IN 5 course Gault&Millau dinner €154.50 €123.50

Deal
ALL-IN 5 course Gault&Millau dinner
€154.50 €123.50

FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.

Book now at Wolf Atelier and enjoy a wonderful ALL-IN 5 course Gault&Millau dinner for €123.50. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.

Please note! The discount is only valid with a online reservation

The discount is calculated over your total bill excluding drinks.

For more information please refer to our terms and conditions.

Reserve a table Reserve a table

What 360 people say about Wolf Atelier

9.1 Based on 360 reviews. 98% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Een fantastisch avondje uit!"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Geweldig lekker gegeten. Originele gerechten, zeer verfijnd van smaak. Wijn van zeer goede kwaliteit. Leuke ambiance met, nu nog simpele stoelen. Echter na de verbouwing in mei worden deze vernieuwd, is ons verteld.
Echt een restaurant om lang te kunnen tafelen.
Prijs/kwaliteit verhouding voelt oke.
We bezoeken deze eetgelegenheid zeker nog een keer.

Inger Spaans-Kesting at 08 April 2016

"Heerlijk gegeten"
8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Wij hebben hier in de restaurantweek gegeten en vonden het echt goed! Ik ga hier zeker nog een keer naar toe. De combinatie van smaken was apart en zeer geslaagd. De bediening was prima en de ambiance ook. Van buiten zou je denken dat de ruimte "kil" zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Een aanrader!

José at 07 April 2016

"Helaas wat teleurstellend"
5.3 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 6

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...

Read full review

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.

Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.

Michiel at 07 April 2016

5.3 Cuisine 5 | Service 4 | Atmosphere 7

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom heb...

Read full review

Wat begon met een hartelijk ontvangst op een prachtige, unieke locatie, eindigde al snel in een lichte teleurstelling. Het diner zou uit drie gangen bestaan, waarbij voor een extra vierde gang gekozen kon worden. De vierde gang werd omschreven als 'kaas', wat nu niet bepaald spannend of uitnodigend klonk. Daarom hebben we enkel voor de drie gangen gekozen.
Het broodje met olijfolie was nog amper aangeraakt toen de eerste amuses op tafel werden geschoven. Deze waren heerlijk, maar veel tijd om te genieten was er niet. Nadat de eerste net in de mond was gestoken, werd het voorgerecht al op tafel gezet. Als dit tempo zou worden volgehouden, hadden we onze jassen net zo goed aan kunnen houden. Graag hadden we bij elke gang een bijpassende wijn gedronken, maar door de Olympische recordtijden van het uitserveren, kwam het hier niet van. Om te voorkomen dat we na een kwartier daadwerkelijk weer buiten zouden staan, vroegen we de bediening of de vaart er misschien een beetje uit kon en of we alvast een bijpassende wijn voor het hoofdgerecht konden krijgen. De vraag of we een rode of witte wijn bij de entrecote zouden willen hebben, vergeten we maar snel. De wijn werd gelukkig snel uitgeserveerd, maar onze aanwijzing werd blijkbaar wel erg letterlijk genomen toen er een half uur later nog steeds geen hoofdgerecht was verschenen. Na hier wederom om gevraagd te moeten hebben, verscheen deze dan toch. Helaas was de wijn toen al bijna op.
Het keukenpersoneel serveerde de desserts uit. Op tafel verscheen een prachtig (en heerlijk, bleek later) chocoladedessert. Ook hier wilden we graag een dessertwijn bij drinken. Nadat we de hierom gevraagd hadden, werden er twee gevulde glazen op tafel gezet zonder dat we ergens voor hadden kunnen kiezen.

Wat een heerlijke avond had kunnen en moeten worden, werd uiteindelijk een avond van verbazing en deceptie. Erg zonde.

Michiel at 07 April 2016

"Genieten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Food was a bliss for the tong.
Amazing combinations of tastes, very good, I'll definitely come back there
Oh, an chocolate dessert was just wow, there is no words to describe it... Mmmm

Deedee at 06 April 2016

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Wolf Atelier

Cuisine: French

Chef Michael Wolf opens Wolf Studio


The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.


Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.


Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.


The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".


Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Frequently asked questions

No, for most restaurants you don't have to pay upfront when you make a reservation.
Some restaurants only accept reservations with a small down payment, this is clearly indicated when making a reservation.

We would love to help you with your reservation. You can contact us by phone +31 10 211 00 90 or by email via [email protected]

Yes, you can use the same voucher code for a new reservation. This code is active again after you canceled your reservation. Any problems with your code? Please contact [email protected].

Once you have made your reservation, you will automatically receive an e-mail with an invitation to share your gastronomic experience with the restaurant in a review. Click on 'leave a review' in the e-mail and here you can write a review about the restaurant you have visited.

HEERLIJK offers

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant should to be on this website also? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities