What 366 people say about Wolf Atelier
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Heerlijke avond bij Michael Wolf en team. Uitstekend 5-gangen menu dat deskundig en vlot gebracht werd. Hulde voor de persoonlijke benadering, we hebben genoten!
Wij hadden gekozen voor een 5-gangen menu. Lekker gegeten maar opvallend was dat bij ieder gerecht vele ingrediënten en vele bereidingswijzen werden vermeld. (Voor ons te veel informatie.) Bij twee gerechten werd tot slot aan tafel nog een saus aan het gerecht toegevoegd. Jammer want zo waren de verschillende compon...
Read full reviewWij hadden gekozen voor een 5-gangen menu. Lekker gegeten maar opvallend was dat bij ieder gerecht vele ingrediënten en vele bereidingswijzen werden vermeld. (Voor ons te veel informatie.) Bij twee gerechten werd tot slot aan tafel nog een saus aan het gerecht toegevoegd. Jammer want zo waren de verschillende componenten niet goed meer te proeven. Bij het nagerecht hebben we de 'saus' op verzoek zelf kunnen doseren.
Dat we het eten erg lekker vonden kunnen we duidelijk maken door het gemis te melden van een stukje brood om de borden aan het eind van de gang goed schoon te maken.
Super lekker gegeten en een mooie verjaardag kunnen vieren. Unieke gerechten en hele leuke bediening!
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Wolf Atelier
Cuisine: French
Chef Michael Wolf opens Wolf Studio
The highly motivated 31-year-old chef cook Michael Wolf (Oud Sluis ***, Vila Joya ** and Envy) will open officially on June 21, 2015 Atelier Wolf. He does this in a large glass area which rests on a railway bridge dating from 1920, located right next to Central Station of Amsterdam.
Why a 'Atelier'? Michael Wolf will challenge himself every day to create innovative dishes. He strives to surprise his guests again and again, to deliver the optimal dining experience.
Wolf Atelier is light and spacious. The monumental railway bridge has an industrial design and is equipped with 80 high glass windows. This workshop offers a 360 degree view of Amsterdam. Due to the large amount of plants and earth tones has something of an urban garden. The open kitchen and small chef's table ensures that Michael Wolf is in continuous contact with his guests.
The menu contains two main sections. In the 'Gallery' is a selection of Michael Wolf's current signature dishes such as lacquered pork belly with fried langoustines, carrot cream and a sauce of spices. " In the 'Atelier' he experiments, innovates and tests dishes out. After feedback from guests the best dishes remain. These will then be included in the "Gallery".
Michael Wolf; "This workshop is tough and nice metropolitan, the perfect setting to look for perfection. Really everything must be right. Not only is the food and wine, including the ambiance, the music, the service and the cocktails, each telling its own story. I cannot judge whether I have ask too much of myself and my team. All I know is that I dreamed of this moment since I was fifteen to and cannot wait to get started!