Deal
Deal
Discount
FNV makes dining out in luxury for everyone during the FNV Restaurant event. Save with the FNV for a delicious discount at the 500 nicest restaurants in the Netherlands.
Book now at Brasserie Doddendael and enjoy a wonderful 4 course Chef's menu for €42.00. This is the special price, discount has already been deducted here.
Are there any dietary requirements? Please mention this on the reservation form so the restaurant can take this into account.
Please note! The discount is only valid with a online reservation
The discount is calculated over your total bill excluding drinks.
For more information please refer to our terms and conditions.
BOOK NOWBOOK NOW- This deal is valid until 31 May 2025
- Free cancellation up to 24 hours before your reservation
- Indicate your dietary preferences on the reservation form
What 303 people say about Brasserie Doddendael
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Gezellige start bij de haard maar dat duurde geen 5 minuten of we moesten met ons broodje en smeersels gelijk aan tafel want het voorgerecht was er al. Een koud voorgerecht van asperges met een gepocheerd ei en dus ook nog ons broodje en een paar plakjes dun gesneden wordt. Zag er wel leuk uit en de smaak was prima....
Read full reviewGezellige start bij de haard maar dat duurde geen 5 minuten of we moesten met ons broodje en smeersels gelijk aan tafel want het voorgerecht was er al. Een koud voorgerecht van asperges met een gepocheerd ei en dus ook nog ons broodje en een paar plakjes dun gesneden wordt. Zag er wel leuk uit en de smaak was prima.
Als snel hierna kregen we de wijn voor bij het tussengerecht. We hadden een wijn arrangement erbij genomen. Dit tussen gerecht, simpel gebakken kabeljauw, smaak wel ok maar zeker niet speciaal, heeft zeker 45 minuten op zich laten wachten en onze wijn was al bijna op. Waarom hadden ze ons niet bij de haard laten zitten en ons broodje op laten eten en het voorgerecht 20 minuten later gedaan?????
Hierna ging het rap door met het hoofdgerecht, een stukje lam op risotto met door de risotto groente en kruiden tezamen met patat en een bakje sla. Dit was wel heel erg lekker maar de opmaak ook weer aan de simpele kant. Het toetje was een bolletje vanille ijs met een plakje aardbei bavarois en een staafje chocolade. Geen speciale smaken maar gewoon zoals je het ook in de winkel koopt.
Al met al bijna 100 euro voor een vaststaand menu wat eigenlijk niet speciaal was, zowel de opmaak als de smaken.
De brasserie zelf is erg leuk in de slotkelder. Wel komt er veel kou langs de ramen naar beneden en trekt op je nek.
De bediening is prima, beleeft en attent.
Misschien als je van de kaart eet dat het dan anders is. We gaan dit misschien nog eens proberen maar een klanten trekker, wat volgens mij de restaurant week moet zijn was dit niet direkt.....
We hadden het 4-gangen "restaurantweek" menu, daarbij namen we het wijnarrangement (4 glazen) + fles tafelwater voor € 17,50 p.p.
Vooraf aan het 4-gangen menu kregen we een plankje met worst (flinterdun gesneden), tomatendip die erg lekker was, boter en 1 minibroodjes p.p. Serveer gewoon 2 minibroodjes p.p. Een ...
Read full reviewWe hadden het 4-gangen "restaurantweek" menu, daarbij namen we het wijnarrangement (4 glazen) + fles tafelwater voor € 17,50 p.p.
Vooraf aan het 4-gangen menu kregen we een plankje met worst (flinterdun gesneden), tomatendip die erg lekker was, boter en 1 minibroodjes p.p. Serveer gewoon 2 minibroodjes p.p. Een beetje meer vulling vooraf is welkom zeker gezien de grootte van de eerste twee gerechtjes en de hoeveelheid tomatendip en boter. Daarbij de worst wat dikker gesneden en iets meer, we hebben deze nauwelijks kunnen proeven, zo weinig en dun gesneden.
Het voorgerecht was een heel klein gerechtje met groene asperges, hammayo, kwarteleitje en andere drupjes met smaak met daarbij erwtenscheuten, wij vonden het lekker en verassend smaken.
Het tweede gerecht was kabeljauwfilet(tje) met zeekraal en een wortelcrème. Deze was nogal vlak van smaak, had voor ons wat spannender gemogen. Kabeljauwfilet was wel goed bereid, niet te droog niet te rauw, precies goed.
De twijfel sloeg wel toe want het eerste twee gerechtjes waren wel erg klein en we hadden voor het gevoel nog "niets" gegeten en de eerste twee glazen wijn sloegen enigszins toe ;-) (we kwamen met een lege maag).
Het hoofdgerecht was lamsrump, geserveerd op bulgur, ras el hanout, hazelnoot en een jus. De Bulgur was heerlijk op smaak en de lamsrumb was van een goed formaat en superlekker: mals, precies goed (iets minder dan medium), wij vonden het heerlijk. Bij het hoofdgerecht werden frietjes in een puntzak en een kleine salade geserveerd. Frietjes waren lekker knapperig en goed heet (wat kan er fout gaan aan friet, nou heel veel...). Salade was lekker fris en neutraal, prima.
Het nagerecht was aardbeienbavarois met kletskop, crumble, vanile-ijs, wat cress en een soort bessenjam-crème. De aardbeienbavarois vond ik minder, te aromatisch. Rest van het nagerecht was lekker.
De bijpassende wijnen waren heerlijk,
De bediening vonden we wat minder, wij hadden 2 jonge meiden, wel enthousiast die echt hun best deden en vriendelijk, maar ook soms onhandig omdat ze het niet wisten wat te doen. Wijn 2e gerecht kwam te laat. De (hoofd)serveerster moest soms bijspringen. Jonge bediening is prima, maar instrueer goed, geef ze basiskennis over de wijnen, wat geserveerd wordt en wat er aan drankjes is, ze moesten vaak navragen.
Al met al hebben wij genoten van een avondje uit eten.
Prijs-kwaliteit een 9!
Voorgerecht een 1
Tussengerecht leek een amuse
Hoofdgerecht te lang gebraden, dus gort droog
Nagerecht was Goed.
Bediening door een paar tieners die slecht Waren getraind .
De dame die de leiding had snapte het ook niet, bij een van de gasten werd het voorgerecht op het servet gezet.
Kortom, zonde van het geld en de avond
Map All restaurant deals in Ewijk
About Brasserie Doddendael
Cuisine: French
Brasserie Doddendael is a medieval castle located near Nijmegen in the beautiful Land of Maas and Waal in Ewijk in Gelderland. The castle houses a brasserie, where you can enjoy great food and drink with high-quality and culinary dishes. Surrounded by a moat around which iris reeds grow, the castle is an atmospheric and beautiful place for a great weekend away. But Brasserie Doddendael is also the right place for an evening of enjoyment. Enjoy the atmosphere in a historic building in a restaurant that only works with fresh (regional) products. Go back in time but enjoy dishes of the present; at Brasserie Doddendael, it is possible!