What 84 people say about Pieters Restaurant*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Vrijdag 15 maart 2019 met twee personen het restaurant week lunch menu gegeten. Alle gerechten waren top. Absolute aanrader.
Heerlijke gegeten bij Pieters.
Heerlijke gerechten, elk gerecht was bijzonder goed en met zorg gemaakt.
Helaas voor ons een stukje rijden maar wij komen hier zeker nog een keer terug.
Wij hebben bij Pieters heerlijk gegeten de gerechten waren zeer verzorgd en lekker de ambiance was prima , Een opmerking ter verbetering de akoestiek was schel dit is te ondervangen door een fopgordijn in de hoeken te hangen en ook een kleed of Karpet op de grond dit zal de resonantie van het geluid verminderen.
Map All restaurant deals in Bergambacht
About Pieters Restaurant*
In the heart of the Green Heart, at Bergambacht, Restaurant Pieters will celebrate its tenth anniversary in 2024. Since its opening in 2014, under the passionate leadership of Pieter and Paula, the restaurant has built an impressive track record: from winning the Golden Ladle in its first year, to acquiring a Michelin star in 2021 and achieving 14.5 Gault&Millau points.
Pieter, SVH Master Chef since 2009, has worked as chef de cuisine at several renowned restaurants, including Cour du Nord*, Corona*, Puccini, and Chagall*. His culinary journey began at Sancerre in Amsterdam and included an internship at Marco Pierre White's The Restaurant*** in London.
Paula, his wife and partner in the restaurant, has allowed her passion for hospitality and wine to flourish. Together they defined the look and design of their restaurant. Paula's expertise extends to Pieters Restaurant's fine wine collection, while she also handles the administrative side of the restaurant.